Cifra de afaceri din retail a crescut cu 11,7%, în luna iulie 2016 față de iulie 2015

În România, cifra de afaceri din retail a crescut, în luna iulie 2016, cu 11,7% faţă de aceeaşi lună a anului trecut, conform datelor furnizate de către Institutul Naţional de Statistică (INS).

Cifra de afaceri din retailÎn luna iulie 2016, cifra de afaceri din retail (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) faţă de luna precedentă a crescut ca serie brută cu 4,1%. Seria ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate a rămas la acelaşi nivel.

Credit Foto: shutterstock.com

Faţă de luna corespunzătoare a anului precedent, cifra de afaceri pentru retail (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a crescut atât ca serie brută cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu  11,7%, respectiv cu 13,8%.

În semestrul I 2016, volumul cifrei de afaceri din retail (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a crescut faţă de semestrul I 2015 atât ca serie brută cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 16,9%, respectiv cu 16,3%.

În fiecare dimineaţă, puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *