Bolt își extinde opțiunile de livrare rapidă în România prin lansarea Bolt Market

Bolt, cea mai mare platformă europeană de mobilitate, își extinde opțiunile de livrare rapidă în România prin lansarea Bolt Market. Noul serviciu de livrare a cumpărăturilor aduce clienților produse alimentare și non alimentare din stocurile proprii și poate fi accesat direct din aplicația Bolt Food.

Bolt

Pregătirea comenzilor în punctele de lucru

Pregătirea comenzilor și livrarea produselor se face din puncte de lucru  plasate strategic în interiorul orașelor, aproape de locurile în care clienții trăiesc, muncesc și își petrec timpul liber. Prin această rețea de microdepozite, asigură viteza de livrare și prospețimea produselor comandate.

Echipa locală de experți formată special pentru a coordona noul serviciu este condusă de Eduard Nagy, Country Manager Bolt Market România. Misiunea ei este să creeze un serviciu competitiv, de calitate, accesibil la nivel național. 

Lansăm Bolt Market – serviciul de vânzare și livrare rapidă a produselor de larg consum – deoarece clienții noștri aleg din ce în ce mai des soluții rapide și accesibile pentru o viață mai simplă, confortabilă și sigură. Acest mod nou de a cumpăra, chiar de a trăi, a creat o piață locală cu mare potențial și multe alternative, fapt care face intrarea noastră pe acest segment și mai interesantă.

Am decis să lansăm noul serviciu datorită experienței și competențelor noastre în operațiunile de livrare și logistică, dar și datorită infrastructurii IT pe care o avem deja la dispoziție. Adăugăm la toate acestea și baza de utilizatori a platformelor noastre, care folosesc deja Bolt pentru transport și Bolt Food pentru livrare de mâncare, și curierii existenți care lucrează deja pentru noi. Toate aceste atuuri vor face ca Bolt Market să se dezvolte rapid, în beneficiul tuturor actorilor din ecosistemul nostru: clienți, curieri, parteneri și furnizori.

Ne propunem ca în urma finalizării primei etape de expansiune să putem livra comenzile plasate în 15 minute pentru cea mai mare parte a clienților noștri. Sortimentația va acoperi toate principalele grupe de produse precum fructe, legume, produse congelate, băcănie, brutărie, băuturi alcoolice și non-alcoolice, dulciuri, lactate, produse dedicate îngrijirii bebelușilor și pentru animalele de companie.

Serviciul Bolt Market are multe puncte comune cu serviciile aplicației Bolt Food. Utilizatorii care au deja instalată aplicația, trebuie doar să caute categoria „Magazine” – unde vor vedea lista magazinelor disponibile – să selecteze magazinul dorit, să plaseze o comandă online și să confirme adresa de livrare. Înainte de a confirma comanda, aplicația va afișa prețul și timpul estimat de livrare. Plățile se realizează online, prin card bancar.’’

Cei care nu au instalată aplicația, o pot descărca gratis de pe Google Play sau App Store, apoi trebuie să introducă datele cardului bancar, adresa de livrare și să plaseze o comandă, urmând pașii de mai sus.

Faptul că Bolt furnizează deja mai multe servicii (ride-hailing, micromobilitate și livrare de alimente) în cele mai mari orașe din România, fiind lider de piață, permite Bolt Market să valorifice o serie de sinergii la nivel de portofoliu și de acoperire națională.

 Bolt

Compania este cea mai mare platformă europeană de mobilitate, care are drept scop să facă mobilitatea urbană mai accesibilă, convenabilă și responsabilă.

Bolt are 75 de milioane de utilizatori înregistrați în 45 de țări din Europa și Africa. Compania oferă o gamă largă de servicii de mobilitate, de la ride-hailing, la micromobilitate cu trotinete și biciclete electrice, până la car-sharing și livrare de mâncare și de produse alimentare și non-alimentare.

Toate cursele Bolt din Europa sunt 100% neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon, ca parte a Planului Verde al Bolt, un angajament pe termen lung de reducere a amprentei ecologice a companiei.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *