Lyoness – bani înapoi la fiecare cumpărătură

Lyoness este o societate de cumpărători independentă, care cuprinde mai multe ţări şi branşe. Avantajul unic în felul său pentru toţi membrii: ei primesc bani înapoi la fiecare cumpărătură şi cheltuială efectuată la unul din cei peste 20.000 de parteneri comerciali Lyoness! 

Lyoness s-a dezvoltat foarte rapid de la înființarea în 2003 și a creat o rețea internațională. Posibilitățile la cumpărături nu sunt limitate nici pe anumite branșe și nici pe țări: ca membru Lyoness puteți face cumpărături la fiecare partener comercial Lyoness și primiți înregistrată suma de discount stabilită.

Cum funcționează Lyoness?

Partenerii comerciali Lyoness acordă discounturi membrilor Lyoness. Prin alianța multor consumatori se realizează o putere mai mare de cumpărare, prin care partenerii comerciali realizează rulaje mai mari, deoarece sunt căutați de către membrii Lyoness datorită avantajului acestor discounturi. Dacă recomandați avantajele Lyoness și înregistrați alți membri Lyoness, primiți așa numitul „Bonus de prietenie“: după toate cumpărăturile membrilor direcți recomandați primiți 0,5% din suma cumpărăturii. Dacă acești membri recomandă și ei Lyoness mai departe, primiți în plus 0,5% din cumpărăturile acestor recomandări indirecte.

 

Lyoness este o societate de cumpărători internațională puternică și convinge cu o rețea cuprinzătoare de parteneri comerciali. În plus, cu fiecare cumpărătură sprijiniți automat Lyoness Child & Family Foundation.

Ce avantaje aveți ca membru Lyoness?

Principiul de bază Lyoness este: Bani înapoi la fiecare cumpărătură. Deoarece facem zilnic cumpărături cu toții și consumăm, a fi membru în Lyoness este în principiu pentru fiecare o formă nouă și necomplicată de a economisi bani la cumpărături respectiv de a-și îmbunătăți bugetul.
Avantajele concrete la fiecare cumpărătură prin Lyoness sunt:

  • 1-2% Cashback plus alte discounturi
  • 0,5% „bonus de prietenie“ din rulajele membrilor care au ajuns în Lyoness prin recomandare. Dacă și acești membri Lyoness recomandă mai departe, atunci veți primi din cumpărăturile lor de asemeni 0,5% din sumă.

Fiecare membru Lyoness primește avantajele discounturilor la cumpărături de la partenerii comerciali. Discountul total depinde de respectivul partener comercial. 1-2% este avantajul direct (Cashback), plus discounturile rămase (Avantaj de fidelitate).
Aproape toate branșele sunt reprezentate în toată lumea (de ex. alimente, benzinării, sport, modă, materiale de construcții, cosmetică, servicii de toate tipurile, mobilă etc.)

Cashback Onlineshops
La mii de Onlineshop-uri Lyoness internaționale, membrii Lyoness pot să își facă cumpărăturile 24 de ore din 24 comod de acasă. În acest fel se va întocmi cumpărătura, se va deconta discountul partenerului comercial și prin urmare suma Cashbak rezultată va fi înregistrată. Logați-vă pe www.lyoness.net/ro.

Parteneri comerciali cu Cashback Card
Cashback Card este un card de avantaje, care servește la întocmirea sumei de cumpărături și prin urmare decontării restituirilor rezultate. El este acceptat deja în Europa de mulți parteneri comerciali, printre care si concerne mari.

Parteneri comerciali Cashback cu bonuri valorice
Cu bonurile valorice originale ale partenerilor comerciali membrii Lyoness pot să își plătească cumpărăturile la fel ca și cu bani cash. Bonurile valorice se pot achiziționa de la biroul național și de la punctele de vânzare bon valoric, sau pot fi comandate online sau în scris.

Cashback mobil
Cu Cashback mobil membrii pot folosi chiar pe Smartphone toate avantajele societății de cumpărători. În fiecare zi sunt tot mai mulți parteneri comerciali, care fac posibil această modalitate inovativă de cumpărături pentru membri împreună cu Lyoness.

Despre ce este vorba la societatea de cumpărători Lyoness?

Lyoness este o societate internațională de cumpărători. Fiecare se poate înregistra gratuit și fără obligații și poate face parte din această rețea globală. Avantajul pentru toți membrii constă în faptul că la fiecare cumpărătură pe care o efectuează la un partener comercial, primesc un discount, care se va vira în contul propriu ca și Cashback Lyoness.

2performant.com
Etichete:

5 comentarii la „Lyoness – bani înapoi la fiecare cumpărătură”

  1. Sunt membra Lyoness si am simtit pe pielea mea avantajele de la Lyoness; este cu adevarat ceva unic in lume, ce idee geniala a avut fondatorul Lyoness-ului Hubert Fryedel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *