Situația deschiderilor de magazine din retailul alimentar din România, în luna iunie 2017

În luna iunie 2017, în retailul alimentar din România au fost deschise, în total, un număr de 15 magazine, faţă de cele 21 de magazine deschise în luna mai 2017.

magazinePROFI a deschis în luna iunie 13 magazine noifiind rețeaua cu cele mai multe unităţi din România. Noile magazine au fost deschise la Semlac, Bacău, Crișcior, Hida, Siret, Cluj-Napoca, Bacău, Râmnicu Sărat, Cenad, Ghioroc, Leu, Deleni și Dolhasca, rețeaua PROFI ajungând, la finalul acestei luni, la un număr de 581 magazine prezente în 315 localități.

Credit Foto: shutterstock.com

Auchan Retail România, în parteneriat cu OMV Petrom a deschis al patrulea magazin de proximitate MyAuchan, în stația PETROM Răzvad, din județul Dâmbovița.

Kaufland România a inaugurat primul magazin estival amenajat într-un cort, în stațiunea balneoclimaterică Sovata, județul Mureș, care va sta deschis pe tot parcursul verii, până pe 17 septembrie 2017.

Carrefour a anunțat pe 19 iunie 2017, semnarea antecontractului de vânzare cu transfer de activitate a magazinului Billa, situat în Şos. Buzăului din Brăila, către Societatea Rewe Group, ca urmare a angajamentului luat faţă de Consiliul Concurenţei, în momentul preluării Billa România.

Deşi a deschis mai multe magazine în ultimele luni, retailerul Mega Image a ales să nu le mai comunice. Astfel, între 6 aprilie, data deschiderii primului magazin Mega Image din Cluj-Napoca şi 13 iunie, data ultimei informări primite de la retailer, s-au deschis 13 unităţi.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *