Mega Image derulează procesul de certificare Safe Guard, realizat de Bureau Veritas pentru cele mai bune practici de prevenție împotriva COVID-19

Mega Image a demarat procesul de auditare pentru certificarea ce confirmă respectarea și implementarea corectă a celor mai bune practici de siguranță împotriva răspândirii COVID-19.

Mega Image

Certificarea Safe Guard

Certificarea Safe Guard este realizată de Bureau Veritas pentru toate spațiile în care Mega Image își desfășoară activitatea, atât pentru echipă, cât și pentru clienți: sediul central, toate magazinele Mega Image și Shop&Go, precum și depozitele proprii.

“Standardul Safe Guard include un proces complex, riguros, de verificare a siguranței spațiilor noastre, fie că este vorba despre activitatea magazinelor, a depozitelor sau din sediul central. Am ales să facem parte din acest proces pentru a ne confirma printr-un organism independent toate măsurile pe care le-am luat cu mare responsabilitate pentru protecția colegilor din echipă, dar și a clienților, precum și pentru siguranța noastră, a tuturor,” spune Mihai Spulber, Vicepreședinte senior al departamentului operațional Mega Image.

„Prin certificarea continuăm să validam și pe piața românească beneficiile soluției Safe Guard și ne respectăm angajamentul de a spriniji afacerile cu nevoi reale de restabilire a nivelului de încredere în contextul pandemiei Covid-19. Facem astfel un pas către consumatorii care au nevoie de siguranță la cumpărături. Checklist-ul Safe Guard acoperă zona de vânzare, cât și pe cele de depozitare a mărfurilor precum și birourile și stabilește nivelul de respectare al măsurilor sanitare aplicabile voluntar tuturor acestor spații. Astfel, avem capacitatea de a răspunde noilor așteptări ale oamenilor în ceea ce privește sănătatea și siguranța în timpul petrecut în magazinele Mega Image,”  declară Alexandru Vidu, Chief Executive Bureau Veritas România.

Procesul de certificare

Procesul de certificare se realizează în etape, prima etapă de audit și control fiind deja finalizată. În această primă etapă, a fost evaluat întregul sistem de măsuri de siguranță conforme cu standardele sanitare internaționale ale Organizației Mondiale a Sănătății, Organizația Internațională a Muncii și ale autorităților locale și s-a efectuat prin analiza documentației și discuții la nivel de management.

Certificarea va fi finalizată în luna decembrie 2020 printr-o etapă de audit neanunțat în spațiile retailerului. Astfel, până la finalul anului, fiecare magazin Mega Image va avea certificarea Safe Guard, comunicată printr-o semnătură specifică, vizibilă, pentru a confirma un loc sigur pentru cumpărături.

Mega Image

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 834 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iași, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara, Bacău, Focșani şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Retailerul îşi propune să ofere consumatorilor, în fiecare zi, servicii de calitate şi o gamă de produse hrănitoare, sănătoase şi sigure, la preţuri accesibile. Retailerul face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *