Cosmin Costea, eCommerce Manager la METRO Cash&Carry România, printre speakerii de la ecomTIM

ecomTIM, cel mai important eveniment regional din România dedicat industriei e-commerce și marketingului online, aduce la Timișoara noi speakeri care vor dezvălui tendințele din comerțul electronic, împreună cu cele mai noi strategii de marketing online care vor aduce succesul în 2012.

Găzduită de Hotel Timișoara pe 8-9 februarie, ediția ecomTIM 2.0.12 se axează pe inovație, eficiență și profit și aduce în premieră în România lideri la nivel mondial în industria e-commerce.

Cătălin Crețu, directorul general pe România al Visa Europe, Cosmin Costea, eCommerce Manager la METRO Cash&Carry România și Philip Brinkmann, CEO și co-fondator al companiei de servicii turistice Travelplanet24 Group (Tripsta.ro) se alătură speakerilor din prima zi a conferinței. Toți cei trei specialiști vor discuta în sesiunea de deschidere a evenimentului despre migrarea unui business offline în online, precum și despre oportunitățile și tendințele din comerțul electronic, un domeniu în creștere și mai puțin afectat de recesiunea economică.

Dan Boabeș, CEO al companiei SimPlus, specializată în soluții interactive prin SMS, completează lista noilor specialiști invitați la ecomTIM. Dan Boabeș pregătește o serie de sugestii utile pentru accelerarea vânzărilor unui magazin online.

În cea de-a doua zi a evenimentului, rezervată workshop-urilor, ecomTIM extinde grupul specialiștilor cu Liviu Taloi, fondator și consultant SiteAudit, și Andrei Radu, organizatorul Galei Premiilor eCommerce. Cei doi vor dezvălui participanților cum își pot eficientiza site-ul pentru a atrage mai mulți vizitatori și conversii. Specialistul internațional Gary R. Beal, Head of SEO and Business Development la britanicii de la Blueclaw Media, va susține un workshop complex despre SEO, în timp ce Cristina Dinu, Account Manager la White Image, vine cu experiența din e-mail marketing.

Aceștia se alătură unora dintre cei mai buni specialişti din online care vor împărtăşi participanţilor la ecomTIM din experienţa lor. Mikołaj Zakrzewski (PayPal), Michel Goossens (Magento), Gillian Muessig (SEOmoz), Dan Bulucea (Google România), Dorin Boerescu (2Parale), Cristian Manafu (The Connector), Costin Radu (The Geeks) și Mihai Seceleanu (Internetcorp) sunt doar câţiva dintre cei care vor vorbi la evenimentul de la Timişoara.

Participanții la eveniment beneficiază de o serie de reduceri care le asigură accesul la cele mai noi tendințe și inovații din e-commerce și marketing online, ecomTIM acoperind subiecte fierbinți pentru orice business online interesat să vândă mai mult în 2012: de la shopping-ul în era social media și a reducerilor colective la SEO, AdWords si surse de finanțare. Un beneficiu major îl vor reprezenta studiile de caz, sfaturile practice și soluțiile imediat aplicabile care vor permite fiecărui participant să își maximizeze vânzările. Toate reducerile actuale sunt disponibile în pagina de înscrieri.

Programul complet al conferinței este disponibil pe site-ul evenimentului ecomtim.ro.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *