cora România: Modernizarea retailului pentru noul tip de cumpărător – exigent, versatil, antrenat

La sfârșitul anului trecut, am stat de vorbă, în premieră pentru publicația retail-FMCG.ro, cu Thierry Destailleur, Director General cora România, ocazie cu care am realizat împreună o retrospectivă a anului trecut și am punctat principalele obiective ale retailerului în România, pentru 2020. Unul dintre obiectivele cora pentru 2020 este deschiderea altor 3 hipermarketuri, în București și în alte orașe.

Thierry Destailleur (foto), unul dintre managerii de cursă lungă al retailerului francez, este la conducerea cora România din august 2017. Anterior, Thierry Destailleur a fost directorul hypermarketului Cora Sun Plaza din București, după care a ocupat funcția de Director de Operațiuni cora România.

Care au fost cele mai importante proiecte finalizate în 2019?

2019 a fost anul în care ne-am concentrat pe oferirea unor noi experiențe de shopping cumpărătorilor noștri. cora este o rețea de retail care, încă de la venirea în România, a mizat pe inserția magazinelor sale în centrul intereselor comunității, anticipând, avant la lettre, importanța proximității.

Oamenii au nevoie ca magazinul să le fie la îndemână, iar în al doilea rând, cumpărătorii au nevoie, din ce în ce mai mult, ca magazinul să le scutească timp și resurse.

Pentru a citi în continuare articolul, trebuie să fiți abonat la Secțiunea Premium.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

2 comentarii la „cora România: Modernizarea retailului pentru noul tip de cumpărător – exigent, versatil, antrenat”

  1. Buna dim , referitor la programa de dezvoltare a activitatii comerciale in Sun Plaza Cora cui trebuie sa ne adresam in privinta unor subiecte referitoare la vechii cetateni de Bucuresti. Este sau nu un drept legal pt persoane defavorizate dar judecate in campul muncii? Exemplu Cora Pantelimon f negativ . Cu multa stima , Manager comercial Mariana Paun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *