Wings for Life World Run, eveniment sustinut de fundatia Lumea cora, a strans 3 milioane de euro

Prima cursa din istorie fara linie de finis, organizata la nivel mondial de fundatia Wings for Life si sustinuta in Romania de fundatia Lumea cora si cora Romania, a reusit sa stranga 3 milioane de euro pentru finantarea cercetarilor afectiunilor maduvei spinarii.

farafinisLa evenimentul organizat ieri, 4 mai, pe 6 continente si 13 fusuri orare, s-au strans peste 35.000 de concurenti de 160 de nationalitati diferite. Etiopianul Lemawork Ketema a alergat cel mai mult dintre toti paticipantii- 78 de kilometri si a castigat cursa internationala. La feminin s-a impus norvegianca Slise Molvik cu 54,79 de kilometri. In Romania, unde startul s-a dat la cora Pantelimon, au castigat Eugen Constantin Sorop, care a alergat 58,86 de kilometri si Liliana Danci, cu 39,03 kilometri.

Cursa nu a avut finis pentru ca la 30 de minute dupa start au plecat masinile de urmarire ale alergatorilor care s-au deplasat du viteza constanta, iar in momentul in care o masina „prindea” un alergator, acesta iesea din competitie.

Ambasadorii locali Wings for Life World Run s-au intrecut pe sine. Plutonul a fost condus de Toma Coconea, care a alergat aproape un maraton – 40,5 kilometri, urmat de Andrei Rosu cu 32,54 kilometri, Dani Otil a fost foarte aproape de a termina un semimaraton, cu 20,68 kilometri, iar Mihaela Radulescu a reusit sa alerge 8,5 kilometri.

Sub sloganul „Alearga pentru cei care nu pot”, au alergat oameni obisnuiti, sportivi de persormanta, concurenti in scaune cu rotile sau celebritati internationale. Fostul pilot de F1 Mark Webber din Australia a alergat 28, 36 de kilometri si schiorul de talie mondiala Aksel Lund Svindal din Norvegia a ajuns la 28,22 km in timp ce francezul Luc Alphand a alergat 22,08 kilometri.

Un chestionar pentru cititorii revistei retail-FMCG.ro. Mulţumim!

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *