ConfidenceIndex, instrumentul care măsoară încrederea românilor în situația economică din țara noastră

Bucharest Forum a lansat joi, 8 noiembrie, ConfidenceIndex, un important instrument de cercetare socio-economică, dezvoltat de către compania de cercetare de piaţă Reveal Marketing Research.

ConfidenceIndex este un raport complex ce măsoară nivelul actual de încredere a românilor și așteptările lor cu privire la situația economică, condițiile actuale de angajare pe piața muncii și situația economică a gospodăriei proprii. Totodată, are la bază o analiză a indicatorilor menționați anterior și oferă suplimentar informații valoroase despre percepția, atitudinea și intențiile viitoare de achiziție ale consumatorilor în diferite domenii de piață.

“Acest raport este un insight foarte valoros: este o oglindă a consumatorului român și scoate la iveală percepțiile acestuia și intenţiile sale de consum în diferite domenii, dintre care putem aminti domeniul imobiliar, auto sau al bunurilor de larg consum. Ne bucură faptul că agenţia noastră pune la dispoziția pieței românești acest instrument complex de analiză“, a declarat Marius Luican, general manager Reveal Marketing Research.

ConfidenceIndex este realizat prin metoda CATI (Computer Assisted Telephone Interviews). Colectarea datelor s-a realizat în perioada 29 – 31 octombrie, pe un eșantion de 1.200 persoane, femei și bărbați, cu vârsta de peste 18 ani, eșantion reprezentativ la nivel național pentru mediul urban și rural. Studiul se va desfășura lunar, totalizând 14.400 de respondenți anual.  Marja de eroare calculată este de +/- 2,84%.

Nou pe site! Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 6,883 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Analize » ConfidenceIndex, instrumentul care măsoară încrederea românilor în situația economică din țara noastră
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

%d blogeri au apreciat: