Newsletter

Pentru a vă abona la newsletter scrieți adresa dvs de email în căsuţa de mai jos şi urmați paşii de confirmare.

Alătură-te celor 6,401 cititori fideli!

Pasul 2

Verificați adresa de email cu care v-aţi înscris. Un email cu subiectul „Vă rugăm confirmaţi abonarea la newsletter” ar fi trebuit să sosească. Dacă nu îl găsiţi în Inbox verificaţi şi căsuţa de Spam (Junk).

Emailul arată ca cel de mai jos şi mai e nevoie de o ultimă acţiune din partea Dvs. pentru ca abonarea să se finalizeze cu succes. Trebuie sa dati click pe linkul din email. Prin această măsură ne asigurăm că dvs. ați făcut cererea de abonare și nu a folosit cineva în mod abuziv adresa dvs. de email pentru abonare.

 

Din acest moment abonarea este finalizată și veți începe să primiți newsletterul Retail-FMCG.ro

Desigur puteți oricând să vă dezabonați folosind opțiunea de dezabonare din subsolul paginii oricărei ediții de newsletter pe care o primiți.

Newsletterul retail-FMCG.ro, cea mai citită publicaţie B2B din mediul online din România, de pe nişa de retail alimentar şi industria FMCG, îl puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail.

Newsletterul este trimis către 7.000 de abonaţi şi conţine ştirile publicate pe acest site în ultimele 24 de ore. În acest fel puteți fi sigur că nu ratați nicio ştire importantă din domeniul retail & FMCG eCommerce.

 

Sinteza săptămânii

În fiecare zi de luni puteţi primi sinteza săptămânii anterioare ce cuprinde cele mai importante titluri din retailul alimentar şi industria FMCG.

Ca abonat la newsletter, beneficiezi de mai multe avantaje:

• gratuit – cele mai proaspete informaţii din retail, FMCG şi servicii conexe, ce se adresează nişei retail&FMCG, direct pe adresa de e-amail, in fiecare dimineaţă

• gratuit – sinteza ştirilor din săptămâna anterioară, pe adresa de e-mail, în fiecare zi de luni

• posibilitatea de a accesa Continutul Premium al revistei cu discount de 10%Continutul Premium cuprinde studii de piata, analize, studii de caz, continut unic in exclusivitate pentru abonati. Preturile si pasii de abonare se regasesc aici

• campanii publicitare personalizate, in functie de obiective, cu discount de cel putin 10%

Cine poate accesa campanii publicitare in retail-FMCG.ro:

-producatorii/importatorii din industria FMCG care doresc să intre sau să se extindă pe piaţa din România;

-furnizorii de servicii conexe, care vor să-şi facă cunoscute serviciile atât retailerilor cât şi industriei FMCG;

-retailerii cash&carry pentru popularizarea campaniilor adresate traditional trade.

-retailerii alimentari

Iţi trimitem rate cardul la cerere, completând formularul de pe site cu o estimare a costurilor sau ne poţi scrie un e-mail pe adresa revista@retail-fmcg.ro.

Newsletter dedicat

Newsletterul dedicat se construieşte customizat pentru un singur brand sau o singură companie si se distribuie separat faţă de newsletterul zilnic, în jurul orei 13.00. Detalii la adresa de e-mail: revista@retail-fmcg.ro.

Să ne citiţi cu plăcere!

4 comentarii la „Newsletter”

  1. Pingback: Sinteza săptămânii 18 - 22 noiembrie

  2. Pingback: Lidl deschide un nou magazin în Bucureşti şi ajunge la 169 de unităţi în România

  3. Pingback: WineRo lansează gama exclusivistă ALIRA Grand Vin

  4. Buna ziua as dori sa stiu in ce magazin din Bucuresti pot sa cumpăr încărcător acumulator coutryside 20 v si 4 A va multumesc silvia andrei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *