Despre

retail-fmcg-logo

Sunt Claudiu, un om cu experienţă de peste 20 de ani în industria retail & FMCG. Odată cu pătrunderea în mediul online, mi-am dat seama că lipseşte o platformă online unde se pot găsi informaţii despre produsele şi/sau serviciile noi lansate, pentru simplul consumator dar mai ales pentru specialiştii din retail & FMCG.

Aşa că m-am pus pe treabă şi în 2010 am creat revista online retail-FMCG.ro. Acum, retail-FMCG.ro este una dintre cele mai importante publicaţii B2B de pe nişa retail & FMCG şi cea mai citită revistă în mediul online din România. O confirmă popularitatea pe care o are revista, audienţa, recunoaşterea în piaţa de specialitate, vechimea şi faptul că organizăm, co-organizăm și suntem parteneri la cele mai importante evenimente din industrie.

Aproape 7.000 de cititori sunt abonaţi la newsletterul zilnic al site-ului nostru. Vă mulţumim că sunteţi alături de noi şi vă mulţumim că prin comentariile şi opiniile voastre ne provocaţi să fim mereu mai buni.

Ai vreo întrebare pentru noi sau vrei să ne cunoaştem? Acestea sunt datele noastre de contact. Până atunci îţi spunem bine ai venit! Te considerăm parte din familia noastră, alături de cele două proiecte surori: ElectroRetail.ro şi BricoRetail. ro.

Să ne citiţi cu plăcere!