Despre

retail-fmcg-logo

retail-FMCG.ro este una dintre cele mai importante publicaţii B2B de pe nişa retail & FMCG & eCommerce şi cea mai citită publicație din mediul online din România de pe această nișă.

O confirmă popularitatea pe care o are revista, audienţa, recunoaşterea în piaţa de specialitate, feedback-ul specialiștilor din industrie, care s-au obișnuit să primească recomandări de la noi de produse și servicii şi faptul că organizăm/ co-organizăm și suntem parteneri la cele mai importante evenimente din industrie.

Peste 7.000 de cititori sunt abonaţi la newsletterul zilnic al site-ului nostru. Vă mulţumim că sunteţi alături de noi şi vă mulţumim că prin comentariile şi opiniile voastre ne provocaţi să fim mereu mai buni.

Cu ce vine în plus publicația retail-FMCG.ro ?

– construieşte solid o comunitate online de specialiști din industrie

– aduce o abordare pragmatică din punct de vedere conținut, având la bază experiența îndelungată a fondatorilor în industria de retail & FMCG

– accesul şi deschiderea către Social Media: LinkedIn, Twitter, Facebook sau Instagram.

– este parte din ecosistemul Retail FMCG Media, din care fac parte și publicațiile BricoRetail.ro și ElectroRetail.ro, platforma de tehnologie B2B Meetings și divizia de organizare evenimente B2B, comunitate care cuprinde, printre altele, peste 10.000 de abonați la newslettere și peste 20.000 de urmăritori pe paginile de LinkedIn, profesioniști din cele 3 nișe.

Ai vreo întrebare pentru noi sau vrei să ne cunoaştem? Acestea sunt datele noastre de contact.

Comentariile sunt deschise pentru fiecare articol, un feed-back fiind oricând de bun augur.

Să ne citiți cu placere !

Redacția publicației retail-FMCG.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *