Granini a premiat peste 7500 de câștigători în promoția națională

Iniţiată de Granini începând cu 1 mai, promoţia naţională dedicată fructelor a trezit entuziasmul consumatorilor. Peste 120.000 de persoane s-au înscris din toată ţara, iar campania Ziua Naţională a Fructelor a interacţionat cu un număr de peste 212.000 de persoane.

Peste şapte tone de fructe au ajuns în posesia iubitorilor de fructe în timpul celor patru evenimente de sărbătorire a fructelor din Timişoara, Iaşi, Braşov şi Bucureşti. Mai mult de 7000 de persoane s-au bucurat deja de baxurile de suc câştigate, 30 de pasionaţi de fructe au sărbătorit vorbind la telefoanele iPhone şi BlackBerry primite în dar, iar şase persoane îşi pregătesc deja bagajul de vacanţă pentru California, Orange County.

Pentru a putea câştiga restul premiilor puse în joc, două excursii în California pentru două persoane, 20 de telefoane Iphone şi BlackBerry şi 2.440 de baxuri de suc, consumatorii mai au timp să trimită până pe 15 iulie codul de pe spatele etichetei sticlelor de Granini de 1L, 1.5L şi 0.5L, inscripţionate cu „promoţie”, prin sms la 1755 sau prin înscriere on-line, pe www.ziuanationalaafructelor.ro. Tot aici pot fi vizualizate fotografiile de la evenimentele din Timişoara, Iaşi, Braşov şi Bucureşti, precum şi traseul celei mai mari caravane a fructelor din România, Caravana Granini.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,031 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Granini a premiat peste 7500 de câștigători în promoția națională
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

%d blogeri au apreciat: