Compania Ana și Cornel participă la Târgul Internațional Indagra Food

Compania Ana şi Cornel participă la Târgul Internaţional Indagra Food, eveniment dedicat producătorilor de alimente şi furnizorilor de tehnologii și echipamente de procesare în industria alimentară, ce va avea loc anul acesta în cadrul Pavilionului Central Romexpo, în perioada 29 octombrie – 2 noiembrie. 

www.claudiaveja.com Images

Indagra reprezintă platforma ideală atât pentru lansarea și vânzarea de noi produse, cât și pentru stabilirea unor noi relații de business. Târgul Internaţional își propune să devină unul dintre cele mai mari evenimente destinate industriei alimentare din România, cea de-a VII-a ediție reunind cererea și oferta celor mai importanți producători, importatori și furnizori din industria alimentară.

Anul 2014 reprezintă un an special pentru compania noastră, deoarece marchează 20 de ani de activitate în domeniul alimentar. Ne mândrim cu experienţa acumulată şi cu fidelitatea clienţilor noştri, care au apreciat calitatea produselor Ana şi Cornel de-a lungul acestor 20 de ani. Așadar, participarea în cadrul Târgului Internațional Indagra Food reprezintă o ocazie ideală de a interacționa cu clienții și de a le oferi informații despre produsele lor preferate”, declară Carmina Paraschiv, Director General al companiei Ana și Cornel.

Pe parcursul celor cinci zile de desfășurare, vizitatorii vor fi întâmpinați de profesioniști din domeniu și vor afla mai multe informații despre produse şi modalitatea lor de realizare.

Ana și Cornel a reușit de-a lungul anilor să își mențină poziția pe piață, fiind una dintre cele mai apreciate companii producătoare de mezeluri din România. Cu o tradiție de peste 20 de ani, compania se situează constant în primele trei locuri din topul celor mai importante companii producătoare de mezeluri din România, având o capacitate de producție de 20.000 de tone anual și respectând cele mai înalte standarde de calitate și de management.

Cifra de afaceri de 50 de milioane euro, peste 800 de angajați, o rețea de peste 80 de magazine proprii, peste 3000 de clienți din întreaga țară – sunt doar câțiva dintre indicatorii care definesc businessul companiei „Ana şi Cornel”.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2Performant

Un comentariu la „Compania Ana și Cornel participă la Târgul Internațional Indagra Food”

  1. Pingback: Sinteza săptămânii 27 - 31 octombrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *