Kaufland a asigurat legumele pentru cea mai mare salată din lume

În Complexul Expoziţional Exporom a fost stabilit un nou record mondial –  cea mai mare salata din lume. Aceasta cântăreşte acum 19 050 kilograme, cu aproape 6 tone mai mult decât recordul precedent, reuşit de Grecia în 2010. Vasul uriaş în care a fost pregătită salata a măsurat 17.92 metri lungime, 2.94 metri lăţime şi 53 cm adâncime. Ingredientele pentru salată, în mare parte de provenienţă românească, au fost asigurate de Kaufland România în calitate de Sponsor Principal al evenimentului.

“Am ales să susţinem acest eveniment deoarece prospeţimea este ceea ce ne defineşte, în fiecare zi oferim clienţilor noştri cele mai proaspete fructe şi legume”, a afirmat dna. Patricia Drăgan, Director Economic al Kaufland România.

La prepararea salatei au participat peste 1 000 de voluntari printre care şi angajaţi ai Kaufland România care timp de 7 ore au spălat, curăţat şi tăiat tone de legume.

După ce recordul a fost omologat de către reprezentantul Guiness World Records – dna. Seyda Subasi Gemici în prezenţa a numeroase personalităţi, salata a fost ambalată în caserole şi împărţită celor prezenţi la eveniment, dar şi distribuită în centrele sociale şi de plasament ce aparţin Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului din judeţul Ilfov. Resturile de legume au fost donate unei ferme de animale din oraşul Pantelimon.

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *