PROFI testează un nou format de magazin – PROFI Mini

Astăzi, 6 noiembrie, la Azuga, se inaugurează un magazin PROFI Mini ce va aduce în localitate gama de produse de calitate PROFI și va testa terenul pentru un nou format de magazin. Tot astăzi se deschide și cel de al 12-lea PROFI din Timișoara.

profi logo

Actuala noastră strategie este să deschidem experimental noi formate de magazin care nu sunt cu totul finalizate, pentru a ne testa ideile nu din birou, ci prin experimente concrete și soluții localizate”, a declarat Pawel Musial, Directorul General al PROFI Rom Food.

PROFI a creat diferite formate pentru diferite situații în încercarea de a găsi cele mai bune soluții pentru clienții săi și pentru companie. Orice magazin test este denumit inițial Mini, iar când rezultatele devin concludente, la sfârșitul unei perioade de probă care poate fi diferită de la o locație la alta, el va fi redenumit în funcție de formatul care se dovedește că i se potrivește cel mai bine.

Magazinele PROFI funcționează în prezent în format Standard și City. Cele din prima categorie sunt mai mari și vând o gamă mai extinsă de produse, prezentând totodată și o serie de atracții suplimentare cum ar fi zone de grill, panificație coaptă în magazin sau coffee corner. Toate magazinele PROFI oferă Wi-Fi gratuit și promoții atractive, dar cele în format City sunt mai mici și vând o gamă ceva mai restrânsă de produse.

Magazinul din Azuga are 350 mp în total, cu o sală de vânzări de 250 mp, și se află la parterul unei clădiri comerciale de pe Str.Ritivoiu nr.11. El se va putea încadra în oricare din cele două formate, dar tot atât de bine se transforma și în primul magazin Loco, format conceput cu o sortimentație oarecum diferită, adaptată localităților de mai mici dimensiuni, urbane și rurale.

Inițial, Loco a fost gândit pentru zone rurale, dar în funcție de ceea ce își doresc clienții din Azuga, de exemplu, un astfel de magazin s-ar putea să ajungă să vândă pe lângă obișnuita gamă de produse alimentare și unele produse de sezon cerute specific de piața locală.

PROFI Mini Azuga

 

Noul magazin din Timișoara se află tot la parterul unei clădiri comerciale, pe str. Gheorghe Lazar nr 33, având în total 447.76 m.p. și o sală de vânzări de 315 m.p.

PROFI vine constant cu noutăți în sprijinul acestui domeniu de afaceri. Pentru a-și ajuta magazinele să ajungă în zone până acum inaccesibile retailului modern, PROFI a creat magazinul modular, actualmente în funcțiune la Sighișoara și Baraolt și în curs de extindere rapidă, iar pentru a proteja natura prin economisirea energiei, firma va inaugura în curând primul dintr-o lungă serie de magazine PROFI ecologice.

Cu peste 6000 de angajați și magazine în 124 de localități, PROFI este al doilea mare retailer modern din România.

 În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2Performant

Un comentariu la „PROFI testează un nou format de magazin – PROFI Mini”

  1. Pingback: PROFI continuă sa testeze formatul de magazin PROFI mini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *