Bugetul alocat sărbătoririi Paștelui va fi mai mic, comparativ cu cel de anul trecut

Potrivit celui mai recent studiu MEDNET Marketing Research Center, aproape jumătate dintre persoanele intervievate (47,4%) îşi vor petrece ziua de 1 Mai acasă, în compania familiei.

Cu toate acestea, tradiţionala ieşire la iarbă verde se regăsește printre opțiunile orășenilor de petrecere a Zilei Internaționale a Muncii, 20,1% dintre aceștia intenţionând să meargă la pădure, în parc sau cel puţin într-un spaţiu amenajat pentru grătare.

Tinerii vor continua să se deplaseze pe litoralul Mării Negre, în timp ce persoanele peste 35 ani vor pleca la munte sau chiar în străinătate.

32,0% dintre persoanele intervievate au declarat că, pentru acest an, bugetul alocat sărbătoririi Paștelui va fi mai mic, comparativ cu cel de anul trecut.

Suma de Paste

Criza economică și financiară încă se resimte puternic pe piaţa muncii. Astfel, când vine vorba de cheltuieli suplimentare, angajatorii nu mai sunt la fel de generoşi ca în perioada de boom economic, cu ocazia Paștelui evitând să ofere beneficii suplimentare angajaţilor.

În acest context, pentru 52,8% dintre persoanele intervievate care sunt angajate, Paștele nu vine cu beneficii extra-salariale.

Studiu 1 Mai si Paste realizat de catre Mednet Research

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Servicii » Studii de piata » Bugetul alocat sărbătoririi Paștelui va fi mai mic, comparativ cu cel de anul trecut
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: