Next_Capitall

Platforma mediaTRUST are o nouă versiune pentru dispozitivele mobile

mediaTRUST România a lansat o nouă versiune a platformei pentru dispozitive mobile, o soluție ideală pentru a accesa facil rezultatele monitorizării media din orice loc cu conexiune la internet.

mediatrust1Varianta mobilă a platformei mediaTRUST a fost optimizată, adaptându-se perfect oricărui dispozitiv mobil.

mplatforma.mediatrust.ro oferă cilenților și colaboratorilor acces rapid la lista de materiale și la conținutul acestora, permite vizualizarea  materialelor distribuite în funcție de tipul de media, căutarea articolelor pe baza unui cuvânt sau a unei fraze, în intervalul de timp dorit, ștergerea sau trimiterea pe mail a articolele de interes, postarea articolelor din platformă direct pe Facebook sau Twitter, verificarea statisticilor media – distribuția materialelor în funcție de tipul de media în  ultimele 30 de zile, precum și generearea rapidă a analizelor.

Noua versiune a platformei mediaTRUST, dedicată dispozitivelor mobile, vine în completarea demersului orientat către nevoile clienților și colaboratorilor noștri. Cunoaștem cerințele unei pieţe schimbătoare și lucrăm permanent la dezvoltarea portofoliului de servicii și optimizarea lor”, a declarat Bogdan Apostol, Director General mediaTRUST.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,074 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Servicii » Studii de piata » Platforma mediaTRUST are o nouă versiune pentru dispozitivele mobile

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: