Cum poți influența piața muncii din România? Participă la studiul Romania’s Favorite Employers!

Ți se pare că vocea ta nu este destul de puternică pentru a fi auzită de angajatorii din România? Ți-ai dori beneficii pe care aceștia poate că nici nu le iau în calcul atunci când fac o ofertă de angajare? Există mai multe modalități prin care poți influența piața muncii din România. Una dintre acestea este reprezentată de studiul Romania’s Favorite Employers.

Romania’s Favorite Employers

Până în 2025, generația millennials va reprezenta 75% din forța de muncă la nivel global

Până în 2025, generația millennials va reprezenta 75% din forța de muncă la nivel global. Afacerile, în special cele de pe piețele dezvoltate, vor fi nevoite să facă schimbări semnificative pentru a atrage și pentru a păstra competențele acestui interval demografic.

Potrivit unui raport realizat de Deloitte, tinerii din generația millennials au mai multe așteptări de la companii decât în urmă cu 50, 20 și chiar cu 10 ani în urmă. Aceștia pun întrebări profunde, gândindu-se dacă organizațiile sunt interesate doar de propriile agende, dacă au un comportament etic, dacă impactul lor este în concordanță cu așteptările etc.

Pe lângă aceste întrebări, angajații și viitorii angajați își doresc o serie de beneficii pe care sunt dispuși să le caute la diferite companii, chiar dacă acest lucru înseamnă că vor schimba mai multe locuri de muncă decât predecesorii lor. La fel de important este și mediul de lucru din companii, cât de cunoscute sunt companiile pe piața muncii, care sunt punctele forte și care sunt punctele slabe ale companiilor în comparație cu industria și companiile de top etc.

În momentul în care companiile sunt dispuse să schimbe mentalități, au nevoie de îndrumare, pentru a-și da seama exact care sunt dorințele actualilor, viitorilor și potențialilor angajați. De asemenea, trebuie să își dea seama cum sunt percepute pe piața muncii, dacă doresc să atragă în continuare talente.

Romania’s Favorite Employers

Un pas în această direcție a fost făcut de studiul Romania’s Favorite Employers, care încearcă să alinieze preferințele și dorințele angajaților cu ceea ce oferă angajații din 2011.

Iar tu îți poți face cunoscute preferințele și nevoile profesionale prin completarea chestionarului pe baza căruia se realizează studiul. În plus, poți câștiga și unul dintre premiile puse la bătaie. Fii arhitectul propriului viitor profesional și oferă răspunsuri care pot ajunge la actualul sau viitorul tău angajator!


Completează chestionarul!


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,070 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Servicii » Studii de piata » Cum poți influența piața muncii din România? Participă la studiul Romania’s Favorite Employers!

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: