Tinerii consideră că succesul unei companii depinde de satisfacția angajaților și de calitatea produselor

Dacă pentru românii cu vârste între 15-60 de ani, calitatea produselor și serviciilor influențează cel mai mult succesul unei companii (peste o treime punând pe primul loc acest criteriu), pentru tinerii între 15-34 de ani, satisfactia printre angajati are o importanta la fel de mare.

tinerii28% consideră acesta un influențator important al succesului unei companii, urmat de calitatea/fiabilitatea produselor și serviciilor cu 27%. Tot în rândul tinerilor, crește importanța grijei și a focusului pe client, 14% considerând serviciile de client service importante pentru bunul mers al companiei.

Credit Foto: shutterstock.com

Așadar, se pune din ce în ce mai mult accentul in cazul milenarilor (15-34 de ani), pe grija pentru relațiile umane într-un business: fie că este vorba de personalul angajat, fie ca este vorba de relatiile cu clientii companiei.

Ce caută tinerii la jobul ideal?

Când s-au raportat la ei ca angajați, tinerii pun de asemenea, foarte mult accentul pe beneficiile ce țin de creșterea și dezvoltarea lor ca resurse umane. Chiar dacă atunci când vorbesc despre aspecte legate de locul de munca ideal, salariul este considerat important de către 40% dintre tineri, următoarele beneficii pe care le caută sunt în jurul păstrarii echilibrului în viață și al mediului de lucru bun: caută îmbinarea dezvoltării profesionale cu cea personală la un job (33%), echilibru între viața profesională și carieră (31%), mediu de lucru plăcut (28%) și dinamic (22%) și de asemenea, o relație buna cu colegii (18%).

Cum se raportează la jobul actual?

Când se raportează la locul de muncă actual, tinerii consideră că se implică în ceea ce fac, contribuie la bunul mers al companiei, departamentului în care lucrează, fac tot ceea ce pot, însă simt că nu sunt apreciați suficient de șefi, nu li se oferă suficient feedback.

Studiu efectuat de EXACT Cercetare și Consultanță și WaveTreeZero.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,092 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Servicii » Studii de piata » Tinerii consideră că succesul unei companii depinde de satisfacția angajaților și de calitatea produselor
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: