Mega Image a încheiat anul 2020 cu o rețea de 854 de magazine. 89 de magazine deschise în 2020

Mega Image a încheiat anul 2020 cu 89 de magazine inaugurate la nivel național, ajungând în prezent la un total de 854 de magazine. Extinderea a fost atât în oraşe noi, zone urbane puternice, cât şi în zonele în care are deja prezență, care au fost astfel consolidate.

Mega Image

În anul marcat de pandemia de COVID-19, Mega Image și-a menținut investițiile în planurile de dezvoltare și a venit aproape de clienți prin specificul magazinelor de proximitate. A intrat pe piețe noi, precum Oradea și Sibiu, și și-a consolidat prezența în alte orașe, precum în Iași, prin inaugurarea a 12 noi magazine pe tot parcursul anului.

Dintre cele 89 de magazine inaugurate în 2020, 20 au fost deschise la finalul anului, în luna decembrie, în cele mai importante centre urbane din țară: București, Cluj, Timișoara, Iași, Prahova și Ilfov.

Mircea Moga, CEO Mega Image:

„Vom continua să investim în expansiune, să fim aproape de comunități, să asigurăm locuri de muncă în mai multe orașe din țară și să oferim soluții performante digitale și experiențe noi la cumpărături. Chiar dacă este în continuare un context dificil pentru noi toți, vom continua să ne dezvoltăm în același ritm și vom prioritiza siguranța tuturor, de la colegii din echipă la clienți și parteneri.”

Anul trecut, Mega Image s-a adaptat nevoilor clienților în noua realitate generată de pandemie și a accelerat dezvoltarea unor zone noi în magazine, pentru a oferi noi experiențe la cumpărături și a sprijini în același timp industriile care au fost afectate.

Cele mai recente lansări de zone noi au fost librăria Cărturești, magazinul cu hrană și produse pentru animale Petshop, cafea de specialitate Manufaktura, ciocolată Venchi și înghețată artizanală Friddi, specialități de la Calif, Pescaderia by Alioli. Toate se regăsesc în prezent într-o selecție de magazine Mega Image, urmând să fie extinse.

În același timp, pentru a oferi produse de calitate, accesibile, Mega Image și-a extins portofoliul de marcă proprie prin branduri noi, Nature’s Promise, cu o varietate de produse din ingrediente naturale, și Perla, cu o selecție de cafea care reunește arome din lumea întreagă.

În prezent, rețeaua Mega Image include 854 de magazine, dintre care 386 sunt format Mega Image și 468 Shop&Go.

Mega Image

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 854 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iași, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara, Bacău, Focșani şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

O dată pe zi, de luni și până vineri, puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings este un ecosistem care are rolul de a programa întâlniri de business virtuale sau fizice între furnizorii de servicii pentru retail și comercianți.

Înregistrare gratuită

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *