Bio Logistic & Distribution Partener lansează gama de produse cosmetice bio SANTE

Cel mai mare importator de produse bio din România, Bio Logistic & Distribution Partener lansează pe piaţa din România gama de produse cosmetice bio SANTE. Gama SANTE este prezentă pentru moment, în exclusivitate, la rafturile farmaciilor City Pharma dar sunt în plină desfăşurare discuţii pentru semnarea de contracte şi cu reţelele internaţionale de magazine.

Gama de produse cosmetice bio SANTE este importată de către compania Bio Logistic & Distribution Partener din Germania, de la unul dintre pionierii industriei cosmetice naturale, cu peste 30 de ani de experienta in cercetare si fabricare de cosmetice pentru piele şi păr, Sante Naturkosmetik GmbH, companie prezentă pe 36 de pieţe din întreaga lume, iar începând de azi şi în România.

Dezvoltarea şi producţia de cosmetice naturale SANTE se bazează pe utilizarea responsabilă a resurselor naturale şi a omului. Toate produsele sunt fabricate în conformitate cu un criteriu de calitate valabil la nivel global. Materiile prime au fost selectate cu mare atenţie, respectându-se totodată nevoile de mediu, protecţia animalelor şi conservarea lumii ca un întreg.

Toate produsele SANTE sunt făcute din ingrediente naturale, nu conţin coloranţi sintetici, arome şi conservanţi, produse petrochimice sau uleiuri şi silicon şi sunt dublu certificate: BDIH şi NaTru.

Pe langa siglele de certificare, produsele din gama SANTE au şi sigla cu „Care for you and the world” care exprimă faptul că aceste produse protejează atăt mediul înconjurător cât şi sănătatea oamenilor care le folosesc.

De asemenea semnul „BIO” întăreşte şi confirmă faptul că ingredientele folosite provin din culturi certificate ecologic. Este interzisă iradierea acestor materii prime sau a produselor finite. Prin folosirea siglei BIO, avem garanţia că aceste produse nu conţin ingrediente modificate genetic.Organismul de certificare BDIH garantează verificarea îndeplinirii acestor condiţii”, afirmă Alina Josu, Director Comercial  Bio Logistic & Distribution Partener. “Aceste produse pot fi numite ecologice daca 95% din materiile prime utilizate sunt certificate bio.”

Gama de produse SANTE este cea mai variată gamă de produse cosmetice naturale. SANTE are produse pentru ambele sexe, atât pentru copii, cât şi pentru adulţi, de îngrijire zilnică, dar şi de regenerare sau protecţie. SANTE cuprinde gama creme de faţă pentru toate tipurile de ten (uscat, sensibil şi mixt); gama Family XL, o gamă formată din gel de duş, şampon, săpun lichid şi cremă de mâini la diverse gramaje pentru întreaga familie; o gama de cosmetic de întreţinere corporală; pastă de dinţi; o gamă de îngrijire a părului; o gamă de hair styling şi doua game bărbăteşti, Homme I şi Homme II.

 

Importator: BIO LOGISTIC & DISTRIBUTION PARTNER (http://www.biologistic.ro/)

Servicii de marketing & vânzări: TRI CONSULTANCE (http://blog.triconsultance.ro/)

Partener Comercial: lanţul de farmacii CITY PHARMA (http://www.citypharma.ro/).

Partener media: revista online retail-FMCG.ro (https://www.retail-fmcg.ro/).

Partener strategic: DreamTeamRO (http://dreamteamro.net/)

2performant.com

17 comentarii la „Bio Logistic & Distribution Partener lansează gama de produse cosmetice bio SANTE”

 1. Pingback: Cosmetice bio. Ne bagam sau nu? | raluxa.com

 2. Pingback: DreamTeamRO - o echipă de vis...BIO - #DreamTeamRO

 3. Pingback: Cosmeticele Bio Sante | Nicu

 4. Pingback: Sa fie (mai mult) BIO! - BeautyByJules | BeautyByJules

 5. Pingback: Natural nu e bio - Concediaza-ti seful!

 6. Ai idee de cand le gasim in farmacii? Eu le-am cautat muuult prn magazine si abia gaseam un produs, 2. Am inteles ca magazinele bio aveau probleme cu furnizorul care nu voia sa le mai aduca in Romania…

  1. Deocamdată produsele Sante sunt prezente numai în 23 de farmacii City Pharma, urmând ca pe viitor să fie şi în reţelele de magazine. Vom anunţa pe parcurs unde se vor mai comercializa.

 7. Pingback: Eco, bio sau organic?

  1. -deci , exista; Bio Logistic , este si un intermediar intre acele firme furnizoare si Auchan ,ceea ce face ca si preturile sa se mareasca , de la producator ,la cumparator.

   1. Voica, Bio Logistic este importator. Nu produce aceste produse aici, în România. Este importator şi furnizor al Auchan şi al altor reţele de magazine.Auchan nu poate lucra direct cu producători din Germania sau din alte tări. Da, dacă vrei, este un intermediar dar aşa funcţionează comerţul în întreaga lume.

 8. pai , din cate stiu , cica cei din Timisoara , achizitioneaza produse bio si naturale-traditionale pentru Auchan ;(ca sa nu lucreze Auchan cu prea multi furnizori ,marunti).
  -se vor gasi asemenea raioane la Auchan ?
  Se mutltumeste pentru lamuriri !
  O zi buna !

  1. Voica, îţi răspund cu plăcere. În acest moment de la Bio Logistic găseşti în Auchan doar gama de produse bio food (produse alimentare de baza, dulciuri etc). Sunt peste 100 de articole de acest gen, al căror furnizor este Bio Logistic, la raft. În viitor se doreşte ca produsele cosmetice bio de mai sus să fie şi ele prezente la rafturile magazinelor Auchan.

 9. Multumesc pentru raspuns, dar se zice ca , cei din Timisoara , cica , achizitioneaza produse bio si traditionale ,pentru Auchan, ca sa nu se complice Auchan cu atatia furnizori marunti ;asa sa fie ?
  Va multumesc , astept iar parerea d-voastra

 10. todor maria ioana

  buna ziua.lucrez la un magazin naturist in iulius mall cluj napoca si am fi interesati sa comercializam produsele din gama sante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *