WineRo lansează gama exclusivistă ALIRA Grand Vin

  • de

Compania WineRo, producătorul vinurilor ALIRA, anunță lansarea colecției de top ALIRA Grand Vin, o gamă de vinuri exclusivistă.

Alira Grand Vin MerlotNoua colecție super premium, ALIRA Grand Vin este alcătuită din ALIRA Grand Vin Merlot 2011, ALIRA Grand Vin Fetească Neagră 2011, ALIRA Grand Vin Cabernet Sauvignon 2011 și ALIRA Grand Vin Cuvee 2011, vinuri care au fost premiate anul acesta cu medaliile de aur la Premiile de Excelență Vinul.ro și sunt reprezentate la nivel național de PPD România, partenerul strategic WineRo și unul dintre cei mai importanți distribuitori de mărci de alcool premium și super-premium de pe piața locală.

Cantitatea de 80.000 de sticle va fi disponibilă pe piața din România începând cu luna aceasta, iar pentru obținerea gamei ALIRA, WineRo a investit până în prezent peste 8 milioane de euro în proiectul de la Aliman și Rasova din județul Constanța.

„Gama ALIRA Grand Vin este declarația noastră de dragoste pentru potențialul viticol al plantației de la Aliman. Este afirmarea convingerilor noastre în capacitatea terroir-ului și cunoștințelor echipei WineRo de a prezenta ce este mai bun încă din primii ani de viață a plantației. Premierea cu 4 medalii de Aur la cea de-a cincea ediție a competiției Premiile de Excelență Vinul.Ro” ne permite să credem că gama „ALIRA Grand Vin” va deveni punctul de referință a iubitorilor de vin din România”, a declarat Ghenadie Bobeică, General Manager, WineRo, producătorul vinurilor ALIRA.

În prezent, vinurile ALIRA sunt distribuite prin intermediul PPD România în peste 100 de puncte de vânzare premium din segmentul HoReCa, precum și la nivel internațional, iar planurile pentru anul 2014 prevăd o extindere a prezenței acestora la nivel național.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

BLACK WEEKdiscount de 50% la rate card-ul revistei pentru serviciile de publicitate! Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *