Mega Image s-a mutat oficial în noul sediu din Plaza Romania Offices

Anchor Grup și Mega Image au sărbătorit mutarea acesteia în noul său sediu, situat în Plaza Romania Offices. Birourile ocupate de cei 500 de angajați ai Mega Image – retailer prezent de peste 20 de ani pe piața din România – sunt situate în aripa de est a Plaza România, la etajul al doilea.

Mega ImageMai mult decât atât, pentru a răspunde la nevoile angajaților săi, Mega Image a solicitat o suprafață suplimentară, extinzând-o pe cea inițială cu 10%, până la 4.008 metri pătrați, ocupând astfel 40% din suprafața închiriabilă brută a spațiului de birouri.

„Spațiul în care sărbătorim astăzi este rezultatul primei conversii a unei zone de retail într-un spațiu de birouri în incinta unui centru comercial. Datorită deciziei noastre îndrăznețe de a converti o parte din zona comercială, avem posibilitatea de a oferi chiriașilor noștri nu numai facilitățile pe care clădirea de birouri în sine le presupune, ci și tot ceea ce este disponibil în mall-ul nostru, de la modalități de a petrece timpul liber la food court și magazine, până la zona de parcare. Ca atare, îi urăm bun venit primului nostru chiriaș, Mega Image, care a ales să facă Plaza Romania Offices sediul său„, a declarat Affan Yildirim, Director General al Anchor Grup.

”Iată-ne în fața unui nou început spre care privim cu încredere și bucurie. Anchor Grup ne-a oferit noul și necesarul nostru cămin, care ne permite să lucrăm eficient și care ne definește cel mai bine în acest moment. Acum ne aflăm într-un moment în care continua expansiune ne-a transformat într-o echipă solidă și competitivă și care ne-a poziționat în topul retailului modern din Capitală. Și, începând de acum, ne stabilim într-un sediu nou, extrem de bine conturat și colorat, care definește cel mai bine compania și transformarea acesteia”, a declarat Vassilis Stavrou, General Manager al Mega Image România.

Anchor Grup a investit aproximativ patru milioane de euro în procesul complex de reconfigurare al cărui rezultat a fost Plaza Romania Offices, iar acest lucru a presupus conversia a 10.600 de metri pătrați de spații de retail în spații de birouri. Mai mult, deoarece Anchor Grup vine în întâmpinarea nevoilor chiriașilor săi, adaptări locale au fost realizate în conformitate cu solicitările specifice făcute de Mega Image, ceea ce a dus la transformarea unor părți din zonele comune ale clădirii. Mega Image va beneficia, de asemenea, de o suprafață mare a spațiului, menită să îmbunătățească comunicarea dintre departementele companiei, de numeroase spații de parcare rezervate pentru noii chiriași, precum și de toate facilitățile pe care centrul comercial Plaza România le oferă.

Prezent în România din 1997, Grupul Anchor este unul dintre cei mai puternici jucători din sectorul dezvoltatorilor imobiliari, prin portofoliul său de proiecte de retail, rezidențiale și clădiri de birouri. Anchor Grup a dezvoltat în România București Mall, primul centru comercial modern din țară; centrul comercial Plaza România și Plaza România Offices, primul spațiu de birouri ce ia naștere prin transformarea unei extensii a unui centru comercial. Grupul continuă activ dezvoltarea unor proiecte de anvergură și extinderea platformei de servicii.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *