Lidl deschide un nou magazin în București și ajunge la 169 de unități în România

Lidl continuă investiţiile în România şi inaugurează astăzi, 25 noiembrie 2013, un magazin nou construit în Bucureşti, sectorul 6, reţeaua sa din România însumând în prezent 169 de magazine. Un alt magazin Lidl este în ultima fază de construcţie, magazin ce va fi situat tot în sectorul 6 al capitalei, la intersecţia Bulevardului Timişoara cu strada Braşov.

1

Noua unitate se deschide în Bucureşti, pe Str. Uverturii nr. 202 – 208 şi are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 1.300 mp. Totodată, cu ocazia deschiderii acestui magazin au fost create 34 de noi locuri de muncă la nivel local.

Inaugurarea noului magazin Lidl continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preţ, direct de la producători, într-o largă varietate de sortimente. Lidl promovează cu consecvenţă colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în reţeaua Lidl fiind produse în România.

Evitând intermediarii, oferta Lidl asigură produse în același timp proaspete, de calitate și la cele mai competitive preţuri. Având acces direct la cele mai bune produse din fiecare țară în care activează, Lidl propune clienților săi mărci de calitate superioară din întreaga Europă, venind direct de la producătorii din Italia, Franța, Germania, Spania şi alte ţări.

Lidl va continua investiţiile în România în paralel cu crearea de noi locuri de muncă la nivel național. Lidl are în prezent mai mult de 3.500 de angajați în reţeaua de magazine, centrele regionale de distribuţie şi în sediul central.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, activând în peste 20 de țări europene şi având peste 100 de centre logistice ce asigură aprovizionarea celor aproximativ 10.000 de magazine. Cu peste 170.000 de angajați, Lidl se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial.

 

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

BLACK WEEKdiscount de 50% la rate card-ul revistei pentru serviciile de publicitate! Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com
Etichete:

Un comentariu la „Lidl deschide un nou magazin în București și ajunge la 169 de unități în România”

  1. Pingback: Romanian retail weekly news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *