Magazinul din gheață, deschis azi de PROFI în București, este magazinul cu numărul 200 al rețelei

PROFI a deschis azi, 6 decembrie 2013, primul magazin din lume construit în întregime din gheaţă. Situat în Bucureşti, în Piaţa George Enescu (lângă Ateneu), PROFI Ice Store este magazinul cu numărul 200 al reţelei din România.

IMG-1756Magazinul din gheaţă este cel mai mic magazin din România, cu o suprafaţă de numai 500 mp şi cu o sortimentaţie de 500 de articole. Toate articolele ce se găsesc la rafturile din gheaţă ale magazinului au fost testate şi selectate pentru a putea rezista la temperaturile joase din magazin şi pentru a-şi păstra calităţile în aceste condiţii speciale. Pentru construcţia magazinului s-au folosit aproximativ 80 de tone de gheaţă transparentă.

„A fost o adevărată experienţă şi o mare provocare pentru echipa care s-a ocupat de ridicarea magazinului din gheaţă, nevoită să rezolve o mulţime de probleme neobişnuite: cum să construiască rafturile numai şi numai din gheaţă, cum să pună etichete de preţ pe aceste rafturi sau cum să menţină temperatura constantă de -5 grade în magazin,” a declarat Pawel Musial, Directorul General PROFI ROM FOOD România.

“A venit vremea sărbătorilor şi a cadourilor. Ne-am gândit să oferim un cadou special de sărbători, pe care lumea să-l vadă şi de care să se bucure cu uşurinţă. Totodată, am vrut să dovedim încă o dată că PROFI vine mereu cu inovaţii în avantajul clienţilor săi,” a completat Pawel Musial.

Magazinul va fi deschis timp de două săptămâni, până la data de 24 decembrie 2013, cu programul 15.00-21.00.

Proiectul primului magazin din gheaţă din lume a fost sprijinit de către Ambasada Poloniei şi Primăria Municipiului Bucureşti.

PROFI a mai deschis ieri un magazin la Sânnicolau Mare, Judeţul Timiş, iar azi un altul la Timişoara, sub formatul PROFI City.

GALERIE FOTO:

Părerea ta despre revista retail-FMCG.ro contează pentru noi. Te rugăm să completezi acest chestionar şi să ne dai un feed-back. Durează doar 30 de secunde. Mulţumim!

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

În perioada noiembrie – decembrie 2013, campaniile de publicitate de pe site-ul retail-FMCG.ro au discounturi semnificative. Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

2 comentarii la „Magazinul din gheață, deschis azi de PROFI în București, este magazinul cu numărul 200 al rețelei”

  1. Pingback: Linkurile zilei despre noul şef RRA, un magazin de gheaţă şi altele • Chinezu

  2. Pingback: Cele mai importante evenimente din retail & FMCG în 2013

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *