Fika18, prima croissanterie din România, se alătură portofoliului de afaceri al antreprenorilor din spatele Cereal Crunch

Cei trei antreprenori din spatele Cereal Crunch, Radu Savopol, Lucian Bădilă și Andrei Alecu, investesc într-o nouă afacere. Cu experiență în HoReCa și cu viziune antreprenorială amplă, cei trei au devenit acționari majoritari ai Fika18, preluând 70% din acțiunile business-ului cu croissante. Armand Sima rămâne acționar și va continua să se implice în managementul afacerii și în producția unora dintre cele mai bune croissante din România.

Fika18

„Cred că dacă spui croissant, Fika18 este brand-ul din România care aduce savoarea autentică și gustul fin al acestui preparat. Povestea afacerii este un exemplu de antreprenoriat curajos, de determinare și de dorință de a dezvolta un produs la cele mai înalte standarde.

Black Friday la eMAG

Cred în potențialul său și am fost încântat de calitatea produselor și de angajamentul de a aduce publicului cele mai variate și proaspete croissante, atât dulci, cât și sărate. Toate acestea ne-au determinat să investim în business, pentru a-l construi mai departe și a aduce know-how-ul echipei noastre pentru dezvoltarea lui.

Primul magazin Fika18 în Centrul Vechi

Un prim pas deja l-am făcut, fiindcă în curând vom deschide primul magazin Fika18 în Centrul Vechi, într-o zonă boemă, pe Lipscani 3, o locație cu design de inspirație nordică, așa cum îi e și numele, „fika” în suedeză însemnând pauză de cafea, un moment de răsfăț care nu implică nimic legat de muncă. Pe viitor, vizăm extinderea business-ului și în sistem de franciză”, a declarat Radu Savopol.

Business-ul Fika18

Fika18 este despre momentul de relaxare. Accentul business-ului cade pe producția de croissante și pe derivatele lor, totul fiind făcut în laboratorul propriu, de la aluat și până la creme. Atenția la etapele și tehnicile de procesare, ingredientele de super calitate folosite, gustul senzațional și răbdarea sunt esența acestui concept.

Croissantele Fika18 sunt realizate într-o gamă variată de gusturi, atât dulci, cât și sărate, de la cele clasice, cu unt, și până la cele cu mango și fructul pasiunii, fistic, ciocolată, migdale și zmeură, lime și busuioc sau chiar cu umplutură de Cheesecake sau de tiramisu.

Distribuția croissantelor Fika18 începe și în locațiile Cereal Crunch

Până să se deschidă magazinul propriu Fika18, distribuția croissantelor începe și în locațiile Cereal Crunch. Astfel, din această lună, meniul cereal bar-ului se diversifică cu gama de croissante Fika18, iar fanii Cereal Crunch vor avea noi motive delicioase să se răsfețe zilnic, la orice oră din zi, cu produse proaspete și incredibil de gustoase.

În această perioadă, dat fiind contextul actual, clienții se pot bucura de experiența Cereal Crunch pe terasă, în regim to go, dar și în sistem delivery, prin aplicațiile Glovo, Bolt, foodpanda, Tazz by eMAG și Takeaway.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *