Cele mai importante evenimente din industria FMCG din România, în 2022

Care au fost principalele evenimente din industria FMCG din România, în 2022, un an marcat, în primul rând, de creșterea inflației și care au fost efectele acesteia. De asemenea, în 2022, industria FMCG a cunoscut numeroase modificări în top managementul unor companii din industrie. Despre toate acestea, în cele ce urmează.

FMCG

Context

Cheltuielile casnice pentru bunuri de larg consum (FMCG) au crescut cu 7% în România în primele trei luni din 2022 comparativ cu perioada similară din 2021, pe fondul accelerării creșterii prețurilor la alimente, potrivit datelor GfK Consumer Panels & Services. Spre comparație, avansul valoric al pieței FMCG a fost de 1,2% în 2021 față de anul anterior.

Industria bunurilor de larg consum (FMCG) va rămâne în ansamblu…

Pentru a citi în continuare articolul, trebuie să fiți abonat la Secțiunea Premium.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te gratuit la newsletter

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *