Cifra de afaceri din retail a crescut cu 15,5% în luna martie 2018, față de luna februarie 2018

În România, volumul cifrei de afaceri din retail a crescut în luna martie 2018, față de luna februarie 2018, cu 15,5%, conform datelor furnizate de către Institutul Naţional de Statistică (INS).

grocery retail fmcgÎn luna martie 2018, față de luna februarie 2018, volumul cifrei de afaceri din retail (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a crescut atât ca serie brută cu 15,5%, cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 0,6%.

Credit Foto: shutterstock.com

Volumul cifrei de afaceri din retail (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), serie brută, în luna martie 2018, comparativ cu luna februarie 2018 a crescut pe ansamblu cu 15,5% ca urmare a creșterii vânzărilor carburanților pentru autovehicule în magazine specializate (+16,9%), vânzărilor de produse nealimentare (+15,6%) şi vânzărilor de produse alimentare, băuturi și tutun (+14,8%).

În luna martie 2018 față de luna martie 2017, volumul cifrei de afaceri din retail (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a crescut atât ca serie brută cu 3,4%, cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 5,2%.

Volumul cifrei de afaceri din retail (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), serie brută, în luna martie 2018, comparativ cu martie 2017, a crescut pe ansamblu cu 3,4%, ca urmare a creșterii vânzărilor de produse alimentare, băuturi și tutun (+11,9%) și vânzărilor de produse nealimentare (+4,6%). Vânzările carburanților pentru autovehicule în magazine specializate au scăzut cu 4,6%

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *