Cifra de afaceri din retail a crescut cu 10,5% în luna noiembrie 2016 față de noiembrie 2015

În România, cifra de afaceri din retail a crescut, în luna noiembrie 2016, cu 10,5% faţă de aceeaşi lună a anului trecut, conform datelor furnizate de către Institutul Naţional de Statistică (INS).

Cifra de afaceri din retailÎn luna noiembrie 2016, volumul  cifrei de afaceri din retail (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută  cu 4,4% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,4%.

Credit Foto: shutterstock.com

Faţă de luna corespunzătoare a anului trecut, volumul cifrei de afaceri din retail (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a crescut  atât ca serie brută cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 10,5%, respectiv cu 9,3%.

Volumul cifrei de afaceri pentru retail (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), serie brută, în luna noiembrie 2016, comparativ cu luna precedentă, a crescut pe ansamblu cu 4,4%, ca urmare a creşterii vânzărilor de produse nealimentare (+12,0%) şi vânzărilor de produse alimentare, băuturi şi tutun (+0,2%). Comerţul cu amănuntul al carburanţilor pentru autovehicule în magazine specializate a scăzut cu 3,5%.

În fiecare dimineaţă, puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,059 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Analize » Cifra de afaceri din retail a crescut cu 10,5% în luna noiembrie 2016 față de noiembrie 2015
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: