Next_Capitall

Cifra de afaceri din retail a crescut cu 13,6% în luna octombrie 2017, față de luna octombrie 2016

În România, volumul cifrei de afaceri din retail a crescut în luna octombrie 2017, față de luna octombrie 2016, cu 13,6%, conform datelor furnizate de către Institutul Naţional de Statistică (INS).

Retail magazineÎn luna octombrie 2017, față de luna octombrie 2016, volumul cifrei de afaceri din retail (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a crescut atât ca serie brută, cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 13,6%, respectiv cu 12,9%.

Credit Foto: shutterstock.com

Volumul cifrei de afaceri din retail (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), serie brută, în luna octombrie 2017, comparativ cu luna octombrie 2016 a înregistrat o creştere cu 13,6% ca urmare a creşterilor înregistrate la vânzările de produse nealimentare (+18,0%), comerţului cu amănuntul al carburanţilor pentru autovehicule în magazine specializate (+13,6%) şi la vânzările de produse alimentare, băuturi şi tutun (+8,3%).

În luna octombrie 2017 față de luna septembrie 2017, volumul cifrei de afaceri din retail (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut atât ca serie brută cu 0,6%, cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%.

Volumul cifrei de afaceri din retail (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), serie brută, în luna octombrie 2017, comparativ cu luna precedentă, a scăzut pe ansamblu cu 0,6%, ca urmare a scăderii comerţului cu amănuntul al carburanţilor pentru autovehicule în magazine specializate (-5,7%) și vânzărilor de produse alimentare, băuturi şi tutun (-0,5%). Vânzările de produse nealimentare au crescut cu 2,1%.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,065 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Analize » Cifra de afaceri din retail a crescut cu 13,6% în luna octombrie 2017, față de luna octombrie 2016
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: