Cifra de afaceri din retail a crescut cu 19%, în luna martie

Cifra de afaceri din retail a crescut, în luna martie 2016, cu 19,3% faţă de aceeaşi luna anului trecut, conform datelor furnizate de către Institutul Naţional de Statistică (INS).

Cifra de afaceri din retailÎn luna martie 2016, cifra de afaceri din retail (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 11,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 0,5%.

Credit Foto: shutterstock.com

Faţă de luna corespunzătoare a anului precedent, cifra de afaceri pentru retail (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a crescut atât ca serie brută cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 19,3%, respectiv cu 18,5%. ƒ

În trimestrul I 2016, volumul cifrei de afaceri din retail (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a crescut faţă de trimestrul I 2015 atât ca serie brută cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 19,0%, respectiv cu 16,9%.

În fiecare dimineaţă, puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

2 comentarii la „Cifra de afaceri din retail a crescut cu 19%, în luna martie”

  1. Pingback: Amânarea adoptării Legii 321. Efectele aplicării legii și câteva soluții constructive

  2. Pingback: Legea 321 a fost amanata. Ce efecte ar putea avea aplicarea legii? | BEERUNIVERSITY

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *