Cifra de afaceri din retail a crescut cu 10,1% în luna iulie 2017, față de luna iulie 2016

În România, volumul cifrei de afaceri din retail a crescut în luna iulie 2017, față de luna iulie 2016, cu 10,1%, conform datelor furnizate de către Institutul Naţional de Statistică (INS).

RetailÎn luna iulie 2017, față de luna iulie 2016, volumul cifrei de afaceri din retail (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a crescut atât ca serie brută cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 10,1%, respectiv cu 8,2%.

Credit Foto: shutterstock.com

Volumul cifrei de afaceri din retail (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), serie brută, în luna iulie 2017, comparativ cu luna iulie 2016 a înregistrat o creştere cu 10,1% ca urmare a creşterilor înregistrate la vânzările produselor alimentare (+13,8%), în retailul carburanţilor pentru autovehicule în magazine specializate (+9,7%) şi vânzărilor de produse alimentare, băuturi şi tutun (+6,1%).

În luna iulie 2017 față de luna iunie 2017, volumul cifrei de afaceri din retail (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a crescut atât ca serie brută cu 7,2%, cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,2%.

Volumul cifrei de afaceri din retail (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), serie brută, în luna iulie 2017, comparativ cu luna precedentă, a crescut pe ansamblu cu 7,2%, ca urmare a creșterii retailului carburanților pentru autovehicule în magazine specializate (+11,7%), vânzărilor de produse alimentare, băuturi şi tutun (+6,2%) şi vânzărilor de produse nealimentare (+5,6%).

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,057 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Analize » Cifra de afaceri din retail a crescut cu 10,1% în luna iulie 2017, față de luna iulie 2016

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: