Situația deschiderilor de magazine din retailul alimentar din România, în luna noiembrie 2023

În luna noiembrie 2023, în retailul alimentar din România au fost deschise, în total, 36 de magazine. Acest calcul include doar deschiderile de magazine comunicate oficial, motiv pentru care este posibil să mai revenim cu update-uri la acest articol. Retailerii care au inaugurat magazine în luna noiembrie 2023 sunt PENNY, Kaufland, Carrefour, Profi, Lidl și Auchan.

retail

Kaufland

Kaufland România a continuat investițiile în România în luna noiembrie 2023, inaugurând al 172-lea hipermarket al rețelei în Urziceni, județul Ialomița.

Carrefour

Carrefour România a inaugurat în luna noiembrie 2023 un total de 7 magazine, după cum urmează:

Retailerul a deschis cel de-al treilea hipermarket din acest an, la Arad, ajungând la un număr total de 46 de unități în acest format. Magazinul este situat pe Calea Aurel Vlaicu numărul 14, în incinta complexului comercial AFI Arad.

De asemenea, retailerul a mai deschis în luna noiembrie 2023 un număr de 3 magazine Market (în București, Craiova și Ocna Mureș) si depășește borna de 190 de unități în acest format la nivel național, 2 magazine Express integrate (în București și Florești) și un magazin Express în franciză (în Brașov). Magazinul Market din București (str Brașov, nr 23A, Bucuresti, sector 6, cu o supragfața de 2.142 mp) a fost închis.

Astfel, Carrefour ajunge la finalul lunii noiembrie la o rețea totală de 422 magazine, formată din: 46 de unități hipermarket, 181 Market, 127 Express integrate, 30 Express în franciză și 28 Supeco.

PENNY

PENNY a inaugurat în luna noiembrie 2023 un număr de 7 magazine în Tismana, București, Corunca, Ardud (jud. Satu Mare), Kogălniceanu (jud. Constanța), Băleni (jud. Dâmbovița) și Râmnicu Vâlcea (jud. Vâlcea), rețeaua sa ajungând la 359 de magazine la nivel național.

PROFI

PROFI, retailerul ce deține rețeaua cu cea mai mare acoperire națională și cu cele mai multe magazine din România, a inaugurat 19 magazine în luna noiembrie 2023. Cu aceste deschideri, retailerul a ajuns la o rețea națională de 1.708 de magazine.

Lidl

Lidl a continuat investițiile pe plan local în luna noiembrie 2023 prin deschiderea unui nou magazin în comuna Miroslava, județul Iași.

Auchan

Auchan a inaugurat în luna noiembrie 2023 un nou supermarket în Moșnița City Mall, din Moșnița Nouă, județul Timiș, acesta fiind cea de-a opta unitate pe acest format, la nivel național. Cu aceste deschideri, Auchan România ajunge la o rețea de peste 440 de magazine, cuprinzând 33 de hipermarketuri, 8 supermarketuri și 404 magazine de ultra-proximitate MyAuchan, dintre care aproape 400 în stațiile Petrom.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te gratuit la newsletter

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *