Situația deschiderilor de magazine din retailul alimentar din România, în luna octombrie 2021

În luna octombrie 2021, în retailul alimentar din România au fost deschise, în total, 56 de magazine. Acest calcul include doar deschiderile de magazine comunicate oficial. În luna octombrie 2021, retailerii care au inaugurat magazine sunt: Lidl, METRO (LaDoiPași), Profi, Mega Image și Carrefour.

retailul alimentar

Lidl

În luna octombrie 2021, Lidl România a inaugurat un număr de 4 magazine noi, dintre care: unul în Sovata, unul în Bacău, unul în Dej și unul în Domnești. Cu aceste deschideri, retailerul Lidl a încheiat luna octombrie cu o rețea de 314 unități.

METRO

În luna octombrie 2021, METRO România a inaugurat un număr de 22 de magazine noi LaDoiPași cu ocazia campaniei de promovare naționale de Ziua Afacerii Tale. Din 2016, METRO sărbătorește în fiecare an Ziua Afacerii Tale, în a doua zi de marți din octombrie, ca o campanie dedicată reunirii comunităților din peste 22 de țări, prin ideea de a le oferi afacerilor independente recunoașterea și respectul pe care îl merită.

PROFI

Profiretailerul ce deține rețeaua cu cea mai mare acoperire națională și cu cele mai multe magazine din România, a inaugurat în luna octombrie 2021 un număr de 17 magazine.

Dintre cele 17 magazine deschise în luna octombrie 2021, trei unități sunt în format Super (supermarket mare, cu o suprafață de vânzare de peste 500 de mp), o unitate este în format City (supermarket mediu-mic, cu o suprafață între 200 și 300 de mp), o unitate este în format Go (minimarket de proximitate, cu o suprafață de cca 100 de mp) și doisprezece unități sunt în format Loco, formatul dedicat zonei rurale.

Carrefour

În luna octombrie 2021, retailerul Carrefour a deschis un număr de 3 magazine, toate sub brandul de retail Carrefour Express în Iași, Brașov și în Cluj-Napoca.

Mega Image

În luna octombrie 2021, retailerul Mega Image a deschis un număr de 10 magazine, dintre care 4 sub brandul Mega Image și 6 sub brandul Shop & Go. Magazinele au fost deschise în București (3) și câte o unitate în județele Ilfov, Timiș, Brașov, Prahova, Iași, Cluj si Bihor.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *