Situația deschiderilor de magazine din retailul alimentar din România, în luna septembrie 2018

După o vară mai secetoasă din punct de vedere al magazine noi, în luna septembrie 2018, piața de retail alimentar din România și-a reluat expansiunea accelerată, lună în care au fost deschise, în total, 33 de magazine.

Retailerii care au inaugurat magazine sunt cei doi reprezentanți ai formatului de tip discount –  Lidl (4) și Penny Market (1) și trei retaileri care operează formate de tip supermarket și convenience – Profi (20), Mega Image (7) și Carrefour (1).

retailLidl România a deschis 4 magazine în luna septembrie 2018 în București, Patelimon, Giroc și Chiajna, rețeaua națională ajungând la 233 de unități.

Credit foto: Shutterstock

REWE România, operatorul celeilalt retailer de tip discount din Romnia, a deschis în luna septembrie 2018 un magazin Penny Market în localitatea Fundulea, județul Clărași, rețeaua națională ajungând la 226 de unități.

Retailerul PROFI a încheiat luna septembrie cu un total de 20 de magazine inaugurate, dintre care 11 în format Standard, 5 în format Loco și alte 4 unități în format City. Cu magazine prezente în 429 de localități și o echipa de aproape 15.000 de oameni, PROFI este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România.

Mega Image a deschis în luna septembrie un număr de 7 magazine: 2 unități sub brandul Mega Image și 5 sub brandul Shop&Go.

Și în cele din urmă, retailerul Carrefour a deschis în luna septembrie un magazin Market, in Galați.

Astfel, în acest an, luna septembrie a fost a doua lună din punct de vedere deschideri de magazine, doar în luna martie deschizându-se mai multe magazine – 35 de unități.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

retail & FMCG

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *