Situația deschiderilor de magazine din retailul alimentar din România, în luna aprilie 2020

În luna aprilie 2020, o lună care a stat tot sub semnul răspândirii epidemiei de COVID-19 și a restricțiilor de circulație impuse de autorități, în retailul alimentar din România, au inaugurat magazine retailerii: Supeco, Profi, Penny, Kaufland, Mega Image și Lidl. Astfel, în luna aprilie 2020, au fost deschise, în total, 28 de magazine, în acest calcul intrând doar deschiderile de magazine comunicate oficial.

retailul alimentarSupeco, brand de retail aparținând Carrefour, a inaugurat în luna aprilie 2020 un magazin în Călărași, rețeaua națională ajungând la 24 de unități.

Lidl Romania a inaugurat în luna aprilie 2020 un nou magazin în Mioveni, județul Argeș.

Profi România a inaugurat 22 de magazine în luna aprilie 2020 în județele Harghita, Brașov, Sibiu, Dolj, Sălaj, Mureș, municipiul București, Botoșani, Buzău, Prahova, Timiș, Constanța, Cluj, Bihor și Teleorman. Dintre acestea, 5 magazine sunt în fomat LOCO, 5 în format Standard și 10 în format City.

REWE România a inaugurat în luna aprilie 2020 două noi magazine PENNY în localitatea Moșnița Nouă, județul Timiș și în Năvodari, județul Constanța, rețeaua națională ajungând la 259 de unități.

Kaufland a deschis pe 30 aprilie 2020 primul magazin situat în Moreni, județul Dâmbovița, oraș cu aproximativ 18.000 de locuitori, acesta fiind primul pas către comunități urbane mici. Retailerul ajunge, astfel, la o rețea de 128 de magazine în România.

Mega Image a deschis în luna aprilie doar un singur magazin. Noua unitate, deschisă pe data de 30 aprilie 2020, la Giurgiu, este un magazin sub brandul Mega Image.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Analize » Situația deschiderilor de magazine din retailul alimentar din România, în luna aprilie 2020

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: