Situația deschiderilor de magazine din retailul alimentar din România, în luna iulie 2018

În luna iulie 2018, în retailul alimentar din România au fost deschise, în total, 20 de magazine, în acest calcul intrând doar magazinele deschise și comunicate de către retaileri.

retailul alimentarLidl România a deschis în luna iulie 2018 două magazine noi în Reșița și Tuzla, rețeaua națională ajungând la 229 de unități.

Credit foto: Shutterstock

PROFI încheie luna iulie cu un total de 15 de magazine inaugurate,  dintre care 7 în format Standard, 2 în format Loco și alte 6 unități în  format City.

După ce la sfârșitul lunii iunie a deschis primul magazin Mega Image din Timișoara, retailerul a deschis primele 3 magazine sub brandul Shop&Go din Timișoara.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *