Mega Image, performanță financiară puternică în primul trimestru

Vânzările grupului olandezo-belgian Ahold Delhaize din România, unde operează rețeaua de magazine Mega Image și din Cehia, au înregistrat, din nou, o performanță puternică în primul trimestru din acest an, conform rezultatelor financiare publicate de companie.

Mega ImageAstfel, în primul trimestru din 2019, regiunea Europa Centrală și de SE, din care face parte Grecia, Serbia, România și Cehia, a avut vânzări în creștere cu 2,4%, la cursuri de schimb constante, atigând o valoare de 1,466 miliarde de euro.

În această regiune s-au remarcat piețele din România, prin rețeaua de magazine Mega Image și piața din Cehia (nu s-au publicat cifre legate de piața din România).

Vânzările nete ale întregului grup de retail din primul trimestru al anului au fost de 15,9 miliarde de euro, în creștere cu 1,5% la cursuri de schimb constante, iar vânzările online au crescut cu 25% la cursuri de schimb constante.

Mega Image

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanturi de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent peste 680 magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timisoara, Bacău şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Romanești.

Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *