Situația magazinelor deschise de retailerii alimentari din România în luna septembrie 2016

În luna septembrie, au fost deschise un număr total de 23 noi magazine în România, faţă de cele 21 unități deschise în luna precedentă.

magazineRetailerul PROFI a deschis încă 15 magazine noi, fiind rețeaua cu cea mai mare extindere geografică din România, ajungând să încheie luna septembrie cu o rețea de 454 de unități, în 224 localităţi.

Noile magazine PROFI au fost deschise în comuna Păltinoasa, în comuna Săvârşin, în localitatea Olteniţa, în localitatea Crasna, în Pogoanele, în Teaca, în Peretu, în Bacău, în Alexandria, la Bâlteni în Cluj-Napoca și 4 noi magazine PROFI LOCO în Călărași, în localitatea Dumbrăveni și în localitățile Tulgheș și Berezeni. Comparativ cu luna septembrie și în august au fost deschise tot 15 noi magazine PROFI.

Planul de extindere al REWE România a continuat în septembrie cu deschiderea a 2 noi magazine Penny Market în Chiajna, județul Ilfov și în orașul Măgurele, județul Ilfov, rețeaua ajungând să numere la sfârșitul lunii septembrie 180 de unități în România.

Lidl ajunge la 23 de magazine în București, iar rețeaua sa este foarte aproape de a număra 200 de unități. Noul magazin este situat strada Berceni, nr. 8. De asemenea, alte două Lidl din București și Otopeni au fost redeschise în septembrie după procesul de modernizare. Este vorba despre magazinul Lidl din București, situat pe Strada Sergent Nuțu Ion, Nr. 8-12 și magazinul din Otopeni, situat pe Calea Bucureștilor, Nr. 50B-52.

Mega Image a deschis 4 noi magazine sub brandul de retail, reţeaua ajungând să numere 488 de unităţi. Este vorba despre magazinele Shop&Go Soveja 55 (din Constanța), Shop&Go Iuliu Maniu 59 (din București), Shop&Go Ştirbei Vodă 170 – 172 (din București) și Shop&Go Iancului (din București).

Selgros, a doua cea mai mare reţea cash&carry şi comerţ en-gros din Europa, a deschis la Alba Iulia prima sa unitate și al doilea magazin cu format nou al rețelei.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,092 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Analize » Situația magazinelor deschise de retailerii alimentari din România în luna septembrie 2016

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: