Situația deschiderilor de magazine din retailul alimentar din România, în luna ianuarie 2024

În luna ianuarie 2024, în retailul alimentar din România au fost deschise, în total, 4 magazine. Acest calcul include doar deschiderile de magazine comunicate oficial, motiv pentru care este posibil să mai revenim cu update-uri la acest articol. Retailerii care au inaugurat magazine în luna ianuarie 2024 sunt Lidl și Profi.

retailul alimentar

Lidl

Lidl a continuat investițiile pe plan local în luna ianuarie 2024 prin deschiderea unui nou magazin în Zalău, județul Sălaj. Acesta este situat pe Bulevardul Mihai Viteazu, Nr. 91 A. Noul magazin din Zalău este primul deschis în acest an de către discounter, care a ajuns la o rețea de 354 de unități.

Profi

În luna ianuarie 2024, PROFI, retailerul ce deține rețeaua cu cea mai mare acoperire națională și cu cele mai multe magazine din România, a inaugurat primele 3 magazine din acest an. Cu aceste deschideri, retailerul ajunge la o rețea națională de 1.710 magazine. Noile deschideri au avut loc în județele București, Argeș și Iași.

Carrefour și Auchan nu au deschis magazine în luna ianuarie 2024.

Citește și Cele mai importante evenimente din retailul alimentar din România, în 2023.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te gratuit la newsletter

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *