Situația deschiderilor de magazine din retailul alimentar din România, în luna februarie 2020

În luna februarie 2020, în retailul alimentar din România, continuă expansiunea doar doi retaileri, pe formatele de proximitate si supermarket. Astfel, în luna februarie 2020, au fost deschise, în total, 25 de magazine, dintre care 18 magazine au fost inaugurate de Profi și 7 magazine de Mega Image.

Retailul alimentarProfi România a deschis în luna februarie 2020 un număr de 18 magazine în județele Timiș, Buzău, Dolj, Constanța, Suceava, Cluj, Ilfov, Dâmbovița, Prahova, București și Bihor.

Credit foto: Shutterstock

Din punct de vedere format, în luna februarie 2020, Profi a deschis 8 magazine în format City, 7 magazine în format Standard și 3 magazine în format Loco.

Mega Image este al doilea retailer alimentar care a inaugurat magazine în luna februarie 2020. Astfel, Mega Image a deschis 7 magazine, în județele Cluj, Dâmbovița, Ilfov și București, dintre care 3 unități sunt sub brandul Mega Image și 4 unități sub brandul Shop & Go.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *