Situația deschiderilor de magazine din retailul alimentar din România, în luna ianuarie 2017

În luna ianuarie 2017, în retailul alimentar din România au fost deschise, în total, un număr de 16 magazine, faţă de cele 51 de unități deschise în luna decembrie 2016.

retailul alimentarPROFI încheie luna ianuarie cu un nou record, inaugurând în total 10 magazine la Răzvad, Bacău, Jebel, Jegălia, Utvin, Cornești, Cluj-Napoca, Giroc, Vadu Crișului și București, rețeaua ajungând în prezent la un număr total de 511 magazine.

Credit Foto: shutterstock.com

Mega Image a anunțat deschiderea primului magazin din acest an, Shop&Go Covaci 14, în București, rețeaua ajungând în prezent la 527 de unități.

Lidl a inaugurat un nou magazin în România, în orașul Drobeta Turnu Severin, acesta fiind magazinul cu numărul 205 al rețelei. De asemenea, în luna ianuarie, retailerul a continuat procesul de modernizare a magazinelor, cu unitățile situate pe Strada Liviu Rebreanu, Nr. 19Strada Intrarea Tarcău, Nr. 13 A și pe Strada Moinești, Nr. 63.

Penny Market a deschis 4 magazine în ianuarie, programate inițial pentru sfârșitul lunii decembrie. Este vorba despre magazinele din localitățile Săcele (județul Brașov), Popești-Leordeni (județul Ilfov), Bolintin (județul Giurgiu) și Oravița (județul Caraș-Severin).

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,099 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Analize » Situația deschiderilor de magazine din retailul alimentar din România, în luna ianuarie 2017
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: