10 trenduri creative în materie de fotografie pentru anul 2017, oferite de Shutterstock

Vă prezentăm 10 trenduri creative în materie de fotografie pentru anul 2017, oferite de Shutterstock, platforma de fotografii care furnizează utilizatorilor peste 125 milioane de imagini, clipuri video și melodii, platformă cu care revista retail-FMCG.ro este într-un parteneriat pentru a vă oferi cele mai sugestive fotografii ce ilustrează articolele noastre.

ShutterstockPentru început, în materie de design, anul acesta trendurile sunt la poluri total opuse, de la precizia fotografiilor în materie de tehnologie, la ilustrarea naturii în toată frumusețea ei.

Un alt trend ascendent, extrem de interesant sunt fotografiile care expun caracteristici temporale, referitoare la trecut, prezent sau viitor.

Trecut = Nostalgie 

Fotografiile care ilustrează imagini nostalgice, vintage și mai ales, imagini din copilărie, vor crește cu aproximativ 213%, în anul 2017.

Prezent = Reflecție

De la meditație la mindfulness, imaginile care amintesc importanța aprecierii momentului prezent vor crește cu 140%, în 2017.

Viitor = Securitate cibernetică, realitate virtuală (VR), a patra revoluție industrială 

Din moment ce trăim vieți din ce în ce mai conectate, interesul consumatorilor pentru siguranța datelor personale și amintirilor stocate pe dispozitivele mobile crește din în ce mai mult, până la 363%, în anul 2017. Din ce în ce mai căutate vor fi și dispozitivele VR, datorită faptului că oferă o perspectivă total diferită de storytelling. Din ce în ce mai așteptată este și așa-zisa a patra revoluție industrială, care va oferi tehnologii ce vor simplifica tot mai mult viața consumatorilor, atât acasă, cât și la birou.

10 trenduri creative în materie de fotografie pentru anul 2017, de la Shutterstock.com

1. Fotografiile artistice făcute cu telefonul mobil
2. Imagini imortalizate în locul și la momentul potrivit
3. Fotografii din dronă
4. Jurnal vizual, fotografii spontane, din viața de zi cu zi
5. Fotografiile 360, de tip panoramă
6. Imagini contextuale, complet spontane și needitate
7. Hand-crafted: fotografiile care ilustrează o mână de om care ține un anumit obiect, pentru a da un touch personal imaginii
8. High ISO images: imagini care au o calitate mare, deși sunt făcute în lumină slabă
9. High ISO images: aducerea lumii imaginare la viață
10. Street style: fotografii care subliniază și pun în valoare stilul vestimentar și personal al oamenilor, fotografiați în mod spontan, pe stradă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *