Interviu Daniel Gross, CEO PENNY România: “Am încredere și sunt optimist în legătură cu ce va urma pentru România”

La începutul verii am avut plăcerea să stăm de vorbă cu Daniel Gross, CEO PENNY România, unul dintre retailerii alimentari cu o activitate importantă în România, cu care am avut o discuție foarte deschisă. Am atins mai multe teme, unele sensibile și, poate, incomode, dar ne-am focusat pe sustenabilitate, mai ales din punctul de vedere al faptului că demersurile pe care le face o companie să fie sustenabilă sunt susținute cu fapte și sunt susținute de către oameni. Cumva, pe lângă acțiunile și activitatea legată de sustenabilitate a unei companii, mi-am dorit să surprindem și latura “umană” a sustenabilității.

pennyCine este Daniel Gross, actualul CEO PENNY România?

Daniel Gross este CEO al PENNY România din august 2020. Născut în România, el are o experiență extinsă pe piața de retail & FMCG din România. Practic, Daniel s-a reîntors la PENNY acum 10 ani, dar a făcut parte și din echipa REWE România care a intrat pe piața de retail din România în anul 2001, cu brandul de retail XXL.

Daniel a fost al 19-lea angajat al REWE România, acum 20 de ani, iar pentru el a fost primul job.

Timp de 8 ani, între cele două perioade cât a fost parte din REWE România, Daniel a ales să se implice în crearea și dezvoltarea unui alt business tot în zona de retail, și anume Minimax Discount, o companie 100% românească de retail, care la final de an 2011 ajungea la o rețea de aproape 60 de magazine. “Am dus această companie de la zero la 100 de milioane cifră de afaceri, înainte de a fi vândută,” după cum ne spunea Daniel.

La PENNY România, Daniel Gross este responsabil de departamentele: vânzări, marketing, expansiune, construcții, logistică, juridic, compliance și comunicare corporativă.

Citește interviul în întregime în primul număr din OrDeLi (pagina 68), publicația trimestrială despre ORganizare, DEsign & Fine LIving sau…

Pentru a citi în continuare articolul, trebuie să fiți abonat la Secțiunea Premium.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *