2Performant.com, platforma de marketing cost per sale, simplifică colaborarea magazinelor online cu furnizorii de trafic, prin lansarea unei noi funcționalități

2Performant.com, platforma de marketing pentru eCommerce, a lansat o nouă funcționalitate, denumită Odin, care permite magazinelor online să lucreze cu colaboratorii lor, folosind infrastructura 2Performant.com la un cost de 5 ori mai mic. 

2Performant

Concret, Odin oferă magazinelor online, care folosesc sistemul 2Performant.com pentru campaniile de marketing, posibilitatea de a lucra simultan cu oricât de mulți colaboratori (furnizorii de trafic), de oriunde din lume, indiferent de forma juridică și de modalitățile de plată, având acces la statistici în timp real, la măsurarea traficului și a vânzărilor generate și la comunicare one to one sau one to many.

Toate aceste facilități sunt disponibile pentru orice colaborări, iar pentru cele care se desfășoară cu proprii furnizori, din afara ecosistemului 2Performant, costul este de 5 ori mai mic decât cel standard.

Avantajele noului feature 2Performant

Din punct de vedere financiar/contabil/legal, odată cu implemantarea noii funcționalități ODIN, 2Performant elimină toate dificultătile generate de contractarea și plata furnizorilor de marketing, înlocuind relația contractuală cu diferite formele juridice (drepturi autor, contract comision, prestări servicii, PFA, SRL etc.) și toate formele de plată (OP, plată cu cardul online, Pay Pal, Revolut etc.) cu un contract unic, încheiat cu o companie românească și cu plata unei singure facturi lunare, în lei.

Noua funcționalitate este utilă specialiștilor de marketing pentru că oferă statistici detaliate pentru fiecare furnizor, inclusiv monitorizarea acestora separat între cei proprii și cei recrutați din interiorul ecosistemului 2Performant.

Cu această lansare, platforma 2Performant oferă oricărui magazin online posibilitatea de a-și migra foarte ușor colaborările offline sau online într-o platformă 100% online cu toate beneficiile de simplitate, viteză și cost aduse de tehnologia dezvoltată de companie în ultimii 8 ani.

2Performant.com, furnizorul de tehnologie

Prin lansarea Odin, 2Performant.com intră, practic, în sharing economy și își pune la dispoziția pieței întreaga infrastructură la un cost de 5 ori mai mic decât cel standard.

“O tehnologie nouă ar trebui sa fie ieftină, simplu de utilizat și cu impact direct măsurabil. Începând de acum, magazinele pot recruta afiliați noi cu un simplu share pe Facebook, colaborările cu afiliații din afara ecosistemului fiind de 5 ori mai ieftine, iar pentru toate acestea măsurăm impactul în traficul și în vânzările generate”, a declarat Dorin Boerescu, CEO 2Performant.

Astfel, companiile din Fashion care folosesc noua funcționalitate Odin vor avea un cost mediu estimat de 0.59% din valoarea vânzărilor generate, cele din IT&C de 0.18%, cele din Cărți de 0.32%, iar cele din Jucării de 0.24%.

“Pariul nostru este că tehnologia înseamnă democratizarea și scăderea barierelor de acces, simplitate și costuri reduse. Toate acestea fac posibilă creșterea volumului de colaborări între magazinele online și afiliați și susținerea unui cost de până la 5 ori mai mic.

În cei 10 ani de când activăm pe piața de marketing bazat pe performanță, compania noastră a ajutat peste 2.000 de branduri să lucreze ușor cu zeci de mii de afiliați, persoane fizice și juridice, din toate specializările marketingului online: SEO, PPC, social media, publishing, blogging, email marketing, influencer marketing sau web development.

Colaborările s-au concretizat în peste 295 de milioane de clickuri, 3,280,000 de vânzări generate, în valoare de peste 122 milioane de euro (+TVA) pentru branduri și au adus specialiștilor peste 6 milioane de euro comisioane plătite prin intermediul 2Performant,” a declarat Bogdan Aron, Chief Product Officer 2Performant.

Mai multe detalii despre beneficiile noului feature pe www.odin.earth.

Contact

e-mail: tudor.copaci@2performant.com/ tel. 0728.435.631

2Performant

2Performant Network S.A. este o companie de performance marketing din România, care include 2Performant.com (fosta 2Parale.ro), platforma de afiliere disponibilă în Europa Centrală şi de Est şi Edge by 2Performant, agenţie full-service de performance marketing.

Printre cei peste 560 de clienţi 2Performant şi Edge se numără jucători globali sau regionali precum Orange, Avon, Answear, Vodafone şi Telekom dar și lideri locali cum ar fi Elefant, evoMAG, Nichiduță, ePiesă, Libris, Cărturești, Lensa sau dEpurtat.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,068 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » E-commerce » 2Performant.com, platforma de marketing cost per sale, simplifică colaborarea magazinelor online cu furnizorii de trafic, prin lansarea unei noi funcționalități

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: