Auchan introduce serviciul de click & collect Auchan Drive în magazinul din Theodor Pallady, București

Auchan Retail România introduce serviciul de click & collect Auchan Drive în magazinul din Theodor Pallady, București, cu livrări direct la mașină.

Cum funcționează Auchan Drive Pallady?

AuchanClienții pot alege dintre peste 20.000 de produse de băcănie, curățenie, menaj și alte game nealimentare, fac comanda online, Auchan pregătește comanda, care este gata pentru preluare în numai două ore, iar clienții primesc produsele direct la mașină, într-o zonă special amenajată.

Auchan a intrat destul de târziu pe zona de comenzi online cu livrare la domiciliu, dar este unul dintre cei mai activi retaileri alimentari în eCommerce.

Astfel, în luna iulie 2020, Auchan a extins parteneriatul cu Poșta Română inițiat în luna mai a acestui an, oferind astfel livrare la domiciliu la nivel național pentru comenzile plasate în magazinul online www.Auchan.ro. Comenzile sunt expediate prin serviciul StaiAcasă Plus, soluția de livrare door-to-door dedicată distribuției rapide oferită de C.N. Poșta Română S.A.

În plus, începând din 20 iunie 2020, bucureștenii pot comanda online produse din magazinele Auchan prin platforma de livrări Lola Market. Oferta retailerului a cuprins, pentru început, peste 14.000 de produse alimentare și nealimentare, comenzile fiind livrate în Capitală în maximum o oră de la plasarea comenzii în aplicația Lola Market sau în intervalul orar dorit de client, în aceeași zi, între orele 10.00 – 21.00.

Auchan Retail România

Auchan România are în portofoliu 33 de hipermarketuri, 5 supermarketuri și o rețea de 26 magazine de proximitate MyAuchan. Cu peste 280.000 mp suprafaţa netă de vânzare, aproximativ 10.000 de angajaţi, o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro, retailerul propune celor circa 5 milioane de locuitori din orașele în care sunt prezente magazinele sale un comerţ modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount responsabil, cu toate preţurile mici, permanent.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *