Bringo își extinde rețeaua națională cu 5 noi orașe: Craiova, Arad, Vaslui, Mangalia și Bacău

Din 9 iunie 2020, Bringo aduce experiența cumpărăturilor online personalizate în 5 noi orașe și ajunge, astfel, la o rețea formată din 29 de orașe în toată țara. Lista noilor orașe cuprinde: Craiova, Arad, Vaslui, Mangalia, Bacău, unde – până pe 31 august – clienții beneficiază de livrare gratuită la prima comandă.

Bringo

Prin intermediul aplicației disponibile gratuit în App Store și Google Play, cumpărătorii pot alege produse puse la dispoziție de partenerii Bringo. Printre magazinele partenere în aplicația Bringo se numără supermarket-uri precum Carrefour, farmaciile SensiBlu și Dr. Max, drogheria dm drogerie markt România, pet-shop-uri Animax, florării și mulți alții. Bringo livrează cumpărăturile la ușa clientului în doar 90 de minute de la plasarea comenzii, fără limită de greutate a coșului de cumpărături.

„Extinderea serviciilor Bringo s-a aflat dintotdeauna în topul priorităților noastre și vom continua să dezvoltăm rețeaua de orașe în care platforma este disponibilă. BRINGO și-a dovedit relevanța și utilitatea pentru consumator, cu atât mai mult în această perioadă, astfel că activitatea a luat amploare, atingând și noi categorii de clienți, precum persoanele peste 65 de ani.

Această realitate ne motivează să ajungem la cât mai mulți români, nu doar din marile orașe. Dialogul permanent cu clienții Bringo despre nevoile și cerințele lor de zi cu zi este, de asemenea, factor de dezvoltare a acestei platforme, iar aprecierile pe care le primim ne încurajează să depășim orice barieră am putea întâmpina și să creștem.” Justyna Torres, administrator Bringo.

Bringo: livrarea la domiciliu sau ridicarea coșului de cumpărături din magazin

Pentru a beneficia de serviciul Bringo, un utilizator trebuie să descarce gratuit aplicația și să își creeze un cont. După ce acesta introduce adresa de livrare, aplicația filtrează și afișează toate magazinele disponibile pentru livrare din proximitatea clientului. Pentru a face o comandă, utilizatorul accesează magazinul, selectează produsele dorite și plasează comanda. Acesta are de ales între: livrarea la domiciliu sau ridicarea coșului de cumpărături din magazin. La scurt timp după plasarea comenzii, utilizatorul este informat în timp real despre statusul comenzii.

Bringo are grijă ca fiecare client să beneficieze de o experiență personalizată completă. Astfel, un personal shopper se ocupă de întreaga listă de cumpărături. Acesta tratează fiecare comandă cu atenție, alege cu grijă produsele dorite și comunică în timp real cu cel care plasează comanda. Clientul este contactat telefonic în cazul în care personal shopper-ul nu găsește un anumit produs. El îi oferă soluții alternative la produsele care lipsesc sau posibilitatea adăugării unor produse noi pe listă.

Livrare gratuită pentru medici și persoane de peste 65 de ani

În această perioadă, Bringo continuă să ofere livrare gratuită pentru medici și persoane de peste 65 de ani până la data de 30 iunie.

Bringo

Bringo este o aplicație digitală de cumpărături online, prima de acest fel din țară. Orașele în care activează sunt: București, Iași, Cluj, Constanța, Botoșani, Suceava, Piatra Neamț, Pitești, Brăila, Galați, Focșani, Buzău, Brașov, Drobeta Turnu Severin, Sibiu, Târgu Jiu, Timișoara, Ploiești, Oradea, Râmnicu Vâlcea, Roman, Baia Mare, Satu Mare, Zalău, Craiova, Arad, Vaslui, Mangalia, Bacău.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *