desprevin.ro creează varianta rose a vinului Primul, primul vin itinerant din lume ce va fi produs în fiecare an cu o altă cramă, în serii limitate

La mai puțin de un an de la lansarea primei ediții Primul, un cupaj din Fetească Neagră, Syrah și Cabernet Sauvignon care a câștigat medalia de argint la Concursul Mondial de la Bruxelles 2022, desprevin.ro creează cea de-a doua etichetă, Primul rose. Un asamblaj din Busuioacă de Bohotin și Pinot Noir, vinul amintește de răcoarea ploilor de vară, mirosul trandafirilor în floare, al busuiocului uscat la grindă, de gustul cireșelor zemoase de mai și de cel al frăguței de pădure. Pe scurt, o călătorie a simțurilor prin tot ceea ce înseamnă vară.

desprevin.ro

Născut într-o zona răcoroasă a României, la Huși, vinul aduce în pahar prospețime, eleganță și echilibru între aromele bine definite, aciditate și corp, un mix care poartă semnătura Marinei Samoilă și a Domeniilor Averești.

Vinurile din familia Primul sunt o expresie a pasiunii și dedicării pentru vinul și cramele din România pe care echipa desprevin.ro o formulează zi de zi. Conceptul de vin itinerant este gândit astfel încât, în fiecare an, Primul să fie conceput și produs cu o altă cramă, aceea care impresionează cel mai tare și rămâne pentru cel mai lung timp în memoria și atenția celor doi experți de la desprevin.ro, Alex Dona și Marina Samoilă.

De unde pot fi achiziționate vinurile

Atât Primul roșu cat și Primul rose pot fi achizitionate de pe desprevin.ro, winedeals.ro și dintr-o serie limitată și atent selecționată de locații HORECA.

Când am lansat vinul roșu, primul născut din familia Primul, povesteam că am realizat ceva unic și reprezentativ pentru noi și pentru crama pe care am selectat-o atunci, Gîrboiu. Varianta rose, cea de-a doua etichetă Primul, am ales să o producem alături de Domeniile Averești, o cramă care ne-a impresionat prin faptul că a readus Busuioaca de Bohotin în inimile românilor și că a reușit să-și perfecționeze vinificarea pentru a obține vinuri remarcabile din acest soi”, afirmă Marina Samoilă, Director Executiv si wine expert desprevin.ro & winedeals.ro

Primul a fot creat ca private label premium desprevin.ro într-un moment în care consumul de vinuri din  categoria premium, vinurile cu poveste, reprezentau o bucată mare din opțiunile de cumpărare. Această tendință se menține încă și merge mână în mână cu preferința consumatorilor de a încerca vinuri rose preponderent în perioada verii dar nu numai. Această nouă ediție din seria Primul vine, astfel, și ca răspuns la cerințele pieței, pentru că suntem un business conectat la consumatori, dincolo de a fi niște buni cunoscători ai vinului ” menționează Alex Dona, Chief Drinking Officer desprevin.ro & winedeals.ro

Desprevin.ro

Primul este cel mai recent proiect, lansat în decembrie 2021, de cei doi antreprenori Alex Dona și Marina Samoilă, cofondatorii desprevin.ro si winedeals.ro. Primul, un vin premium unic marcă înregistrată desprevin.ro, este primul vin itinerant din lume ce va fi produs în fiecare an cu o altă cramă, din alte soiuri de struguri, în serii limitate. Desprevin.ro este o platformă editorială online lansată în aprilie 2020, ce propune pasionaților de vin o incursiune săptămânală în câte o cramă, prezentând interviuri, legende și cunoștințe despre oameni, locuri și vin. Din shopul desprevin.ro, clienții pot comanda selecții de vinuri reprezentative realizate de Marina Samoilă, wine expert & cofondatoare a platformei.

Fiecare selecție comandată pe website și livrată acasă este însoțită de fișe de degustare și jocuri de testat abilitățile de degustător alături de cei dragi, ce probează capacitățile de degustare ale fiecăruia. În plus, clienții care vor să aprofundeze povestea vinurilor pot accesa degustări online cu Marina Samoilă. WineDeals.ro a fost lansat în februarie 2022 și este astăzi cel mai mare magazin online de vinuri din România, cu peste 4600 de etichete locale și internaționale.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te gratuit la newsletter

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

exporetail2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *