Freshful by eMAG introduce în sortimentația ultra-fresh legumele “Din Grădină”, o inițiativă proprie From farm to fork

Viața ar trebui să fie Freshful atât pentru cei peste 40.000 de clienți Freshful by eMAG din București și județul Ilfov, dar și pentru producătorii locali din Băleni, Județul Dâmbovița, cultivatori de legume cu gust cu tradiție.

freshful

În contextul așteptării formei finale a strategiei europene „From farm to fork” pentru România, producătorii de legume din Dâmbovița lansează împreună cu Freshful by eMAG legume „Din Grădină”, produse cu gust obținute din semințe ale unor soiuri cu tradiție în România și crescute fără pesticide și erbicide.

Astfel, soiuri de legume alese atent, atât noi cât și soiuri care aduc înapoi gustul copilăriei, sunt disponibile deja în aplicația Freshful și vor continua să apară în sortimentația ultra-fresh până târziu în luna noiembrie: roșii „de masă” Zadurella, roșii „Inimă de bou”, roșii „de gradină” Rose, vinete de salată, dovlecei „Patichon”, ardei iuți „Sahem” și ardei Kapia „Ureche elefant”.

Ambalarea legumelor

Crescute natural, în ritmul lor și stropite în mod responsabil, legumele “Din Grădină” vor fi recoltate pe perioada întregii veri până la sfârșit de toamnă, ambalate atent în ambalaje de carton pentru a putea fi reciclate și livrate către Depozitul Freshful de mai multe ori pe săptămână, în funcție de cererea clienților.

“Legumele “Din Grădină” sunt dorința noastră de a oferi consumatorilor gustul de altă dată pe care ei îl apreciază atât de mult, îl caută, iar când îl găsesc vor să-l păstreze. Productivitatea va fi constantă pe perioada verii si ne vom asigura că în fiecare săptămână, în ritmul creșterii lor și al recoltării, aceste legume excepționale cu gust plin, autentic, se vor regăsi în oferta Freshful by eMAG. Am ales aceste soiuri “pe sprânceană”, împreună cu agricultorii noștri față de care ne-am luat angajamentul de a le prelua, ambala și vinde producția către clienții din București și Ilfov. În sortimentația Freshful, peste 50% dintre produse provin de la producători locali, iar de astăzi îi includem aici și pe cultivatorii din Băleni. Alături de ei toți vrem să susținem preferința clienților noștri pentru prospețime”, Anca Leopea – Marketing Manager Freshful by eMAG.

Soiurile crescute de agricultori

Agricultură este ce știm noi să facem. Când Freshful ne-a propus să fim parteneri și să cultivăm legume pentru clienții lor din București și Ilfov, ne-au spus să ne gândim la gust. Obligatoriu gust. Așa că ne-am întors la soiurile din copilăria noastră, iar dintre cele noi, le-am ales doar pe cele cu adevărat gustoase. Le creștem cu atenție, le stropim numai când e nevoie și cu ce trebuie astfel încât să păstrăm gustul și clienții să fie mulțumiți. De când ne știm noi, doar așa facem agricultură și sperăm că legumele crescute de noi, pe care le pune Freshful pe masa cumpărătorilor, să fie exact așa cum și le doresc”, Alin Dan, Agricultor

Povestea legumelor “Din Grădină” va fi disponibilă și în Secțiunea Inspirație din www.freshful.ro, iar produsele se găsesc deja în aplicația Freshful la categoria Legume proaspete și în pagina Noutăți. Acestea vor fi livrate în ambalaje personalizate, în condiții optime de temperatură, cu livrare expres sau în intervale programate de 2 ore, pentru a ajunge mereu fresh la clienți, alături de celelalte cumpărături săptămânale.

Freshful

Companie românească fondată în 2021, Freshful oferă, pe platforma online și în aplicațiile mobile, o varietate de peste 20.000 de produse alimentare și bunuri de larg consum de la parteneri și producători locali. Astfel, Freshful vine în sprijinul tuturor celor care vor să economisească timp cu serviciu de livrare rapidă sau programată a unui coș complet de cumpărături zilnice, de la fructe, legume, carne, pește, pâine proaspătă, lactate, mezeluri, produse congelate și băuturi până la articole de uz casnic. Clienții pot găsi într-un singur loc o diversitate de produse locale, internaționale, ECO și BIO pentru o alimentație echilibrată și un stil de viață sănătos. Comenzile sunt livrate din depozitul cu temperatură controlată în mașini frigorifice până la ușa clientului 7 zile din 7, între orele 8.00-22.00.

Serviciul este disponibil pe www.freshful.ro, în aplicația iOS și Android, acoperind momentan Bucureștiul și mare parte din localitățile ilfovene.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *