Hello Doggie, un magazin online inedit destinat iubitorilor de câini din România

Doi tineri din București au lansat, la finalul lunii septembrie, magazinul online www.hellodoggie.ro, dedicat iubitorilor de câini din România unde aceștia vor putea găsi tricouri personalizate cu câini, ședințe foto pentru câini, vouchere cadou pentru prietenii lor și alte produse ce vor fi în curând listate pentru iubitorii de câini.

Hello Doggie

Ce poți găsi în magazinul online Hello Doggie

„Pentru moment, pe www.hellodoggie.ro veți putea găsi tricouri personalizate cu câini, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, urmând foarte curând să fie lansată și o colecție de tricouri pentru copii, dar și articole pentru sezonul rece. Ideea de tricouri personalizate cu câini a apărut după o analiză de piață, un magazin online cu tricouri special dedicate iubitorilor de câini nefiind disponibil la noi”, spune Andreea Tudor, unul dintre cofondatorii Hello Doggie.

În ceea ce privește calitatea, inițiatorii magazinului online spun că și-au petrecut câteva luni bune analizând mai multe variante de materiale și de print, alegând tricouri certificate, prietenoase cu mediul, realizate 100% din bumbac organic, iar imprimeul este realizat direct în țesătură, acest lucru aducând tricourilor un plus de calitate și o rezistență sporită în timp.

Ședințe foto pentru câini

Ședințele foto pentru câini vin în completarea ideii de pornire a proiectului. Cosmin Cengher, unul dintre fondatorii Hello Doggie, spune că „Ideea ședințelor foto pentru câini vine dintr-o nevoie pe care cred că orice posesor de câine o are, aceea de a avea cât mai multe amintiri frumoase cu patrupedul său. Iar fotografiile cu câinele tău asta fac, te ajută să păstrezi, în timp, cât mai multe amintiri frumoase cu acesta.

În plus, cred că ședințele foto, așa cum le organizăm noi, sunt mai mult o recompensă pentru câine, asta pentru că este o distracție teribilă atunci când facem poze, nu este o strictețe de genul stai bine la poză ca să iasă bine, e mult mai mult de atât.”

Ședințele foto pot fi găsite pe Hello Doggie sub forma a 3 pachete (I’m Fabulous, Family Time și I’m Famous), care diferă în funcție de numărul de poze finale editate, de locații, dacă îți dorești sau nu câteva fotografii printate și înrămate și alte câteva criterii, acestea putând fi achiziționate pe site la prețuri între 199 lei și 449 lei.

Hello Doggie, un brand special gândit pentru tine și pentru cel mai bun prieten al tău, câinele tău

Hello Doggie a început la inițiativa lui Cosmin Cengher și Andreea Tudor, doi tineri din București cu pasiune pentru câini. A început ca un proiect prin care aceștia le ofereau proprietarilor de câini ședințe foto gratuite cu patrupezii lor, încercând să afle care este povestea din spate a patrupezilor.

Proiectul a format o comunitate frumoasă pe rețelele social, adunând în același loc oameni cu aceeași pasiune, aceea pentru cel mai bun prieten din gospodărie. Doi ani mai târziu, aceștia au lansat site-ul www.hellodoggie.ro, propunându-și să devină una dintre platformele de referință pentru iubitorii de câini.

Pentru comenzi sau mai multe detalii, puteți contacta pe contact@hellodoggie.ro, cosmin@hellodoggie.ro și andreea@hellodoggie.ro.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *